SP Genel Başkanı kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

SP Genel Başkanı kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2012 15:48

UŞAK'tan Afyonkarahisar'a giden Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile eşinin içinde bulunduğu makam aracı, yoldaki su birikintisi nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole uçtu, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

Kaza, Uşak-Afyonkarahisar karayolunun 25'inci kilometresindeki Kızılhisar Kavşağı'nda bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Uşak İl Divan Toplantısı'na katılan ve Afyonkarahisar'a gittiği öğrenilen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile eşi Zübeyde Kamalak'ın içinde bulunduğu, şoför Ömer Polat yönetimindeki makam otomobili, yoldaki su birinkitisi nedeniyle kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil şarampole uçtu. Kazada, kısa süreli panik yaşanırken ölen ya da yaralanan olmadı. Genel Başkan Kamalak, korumaların kullandığı diğer otomibile binip Afyonkahisar'a gitti.Saadet Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Partisinin Usak İl Divan Toplantısı'na katılan Kamalak ve eşi Afyon Teşkilat çalışmalarına katılmak için dönüşe geçti.

Haberin Devamı

Uşak-Banaz arasında kaygan zeminde ilerlerken yoldaki su birikintisine giren aracın makam şoförü Ömer Polat, direksiyon kontrolünü kaybetti. Kayan araç şarampole uçtu. Araçta bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Eşi Zübeyde Kamalak, koruma polisi Süleyman İşlek ile Şoför Ömer Polat kazadan yara almadan kurtuldular. Kaza sonrasında bir başka araçla Saadet Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısına katılmak için Afyon'a hareket ettiler" denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!