Soruşturmada Düzce İl Jandarma Komutanı gözaltında

Güncelleme Tarihi:

Soruşturmada Düzce İl Jandarma Komutanı gözaltında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 00:00

Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevinde bulunduğu sırada lojmanında intihar ettiği ileri sürülen Albay Kazım Çillioğlu’nun ölümü ile ilgili soruşturmada, oğlu Gökhan Çillioğlu’nun telefonunu yasadışı dinledikleri iddiasıyla Düzce İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Yarbay Ahmet Çaylı ile istihbarat astsubaylar Tuğrul Zencir, Mutlu Sülecik ve Vedat Atıcı gözaltına alınarak dün Malatya’ya götürüldü.

Haberin Devamı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ile lojmanlardaki bazı bilgisayar ve evraka da el konuldu. Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, “Soruşturmayı Malatya Özel Yetkili Savcılığı yürütüyor. Bizim konu hakkında açıklamada bulunmamız doğru olmaz” dedi.
Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı’nın Albay Kazım Çillioğlu’nun ölümüyle ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında, Düzce’de yaşayan Gökhan Çillioğlu’nun telefonunun, uyuşturucu kaçakçılarıyla ilgili olarak düzenlenen operasyon sırasında listeye dahil edilerek yasadışı dinlendiği tespit edilmiş, Gökhan Çillioğlu telefonunun dinlenmesi nedeniyle şikâyette bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!