Sony Ericsson UniStar Müzik Yarışması’nda final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Sony Ericsson UniStar Müzik Yarışması’nda final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2007 14:43

Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversiteli müzikseverlerin rekor katılımıyla gerçekleşen Sony Ericsson UniStar Müzik Yarışması’nın beklenen finali, 7-8-9 Kasım 2007 tarihlerinde Balans Music&Performans Hall’de gerçekleşecek.

Sony Ericsson Unistar Müzik Yarışması Finali 1. Gece & Replikas


Yer: Balans Performance & Music Hall
Tarihler: 07.11.2007~07.11.2007
19:00
Telefon: 0212 251 70 20 - www.balansmusichall.com
Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22 Beyoğlu
Bilet Ücreti: 20,00 YTL
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans

Sony Ericsson’nun düzenlediği, Türkiye’deki üniversiteli müzisyenlerin katılımıyla gerçekleşen UniStar Müzik Yarışması finali için geri sayım başladı. Ağırlıklı olarak rock, blues ve pop tarzlarında 15 eser, müzikseverlerin yakından tanıdığı jüri tarafından değerlendirilerek, 7-8-9 Kasım 2007 tarihlerinde Balans Music&Performans Hall’de gerçekleşecek olan finale katılmaya hak kazandı. 500’ün üzerinde başvuru ile alanında rekor bir katılım elde eden Sony Ericsson UniStar Müzik Yarışması’nın finalistleri, Eskişehir, Sivas, İstanbul ve Aydın’da gerçekleştirilen bölgesel elemeler sonucunda belirlendi. Sony Ericsson UniStar’da öğrenciler kendi besteleri ile festival tadındaki bu yarışmanın bir parçası oldular. Balans Music&Performans Hall, Unistar’ın 15 finalist katılımcısını, 7 Kasım Çarşamba ve 8 Kasım Perşembe günleri saat 20.00’den itibaren canlı performanslarıyla ağırlayacak. Final performans geceleri Replikas ve Malt gruplarının konserleriyle renklenecek. Yarışmada dereceye giren katılımcıların açıklanacağı 9 Kasım’daki final gecesi ise Mavi Sakal konseri ve DJ performansı ile gerçek bir müzik şölenine dönüşecek.

İsterseniz siz de Sony Ericsson UniStar finalistlerinin bestelerini yarışmanın resmi internet sitesi www.muzigiseviyorum.com ’dan dinleyerek oylayabilir; beğendiğiniz gruba destek olup; onlarla iletişime geçebilirsiniz.
Finalistler: 51 Promil (Ankara), Kılçık (Ankara), Akawa Project (İstanbul), Kolpa (İstanbul), Bade (İstanbul), Nükleer Başlıklı Kız (Ankara), Deprem (Ankara), Paranoya (Sivas), Doxan (Adana), Serbest Bölge (Gaziantep), Enderin (Balıkesir), Sertsessiz (Ankara), Grup Bütünleme (Sivas), Zirzop (Eskişehir), Kaotik (Ankara)
FİNAL PROGRAMI
Mekan: Balans Music&Performans Hall
7 Kasım Çarşamba - (Birinci Gün Performansları)
Kapı Açılış 19:00
Finalist gruplar: Zirzop, Kolpa, Doxan, Paranoya, Enderin, Kılçık, Sertsessiz, 51 Promil

8 Kasım Perşembe - (İkinci Gün Performansları)
Kapı Açılış 19:00
Finalist gruplar: Akawa Project, Kaotik, Bade, Serbest Bölge, Nükleer Başlıklı Kız, Deprem, Grup Bütünleme
(Malt konseri)

9 Kasım Cuma - (Kapanış Partisi)
Kapı açılış 21:00
Mavisakal Konseri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!