Sönmez Holding'in sahibi ve oğulları serbest

Güncelleme Tarihi:

Sönmez Holdingin sahibi ve oğulları serbest
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 18:33

Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve 3 oğlu, savcılıktan salıverildi.

Haberin Devamı

Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından bürokratlar ve işadamlarına yönelik soruşturma genişliyor. Gözaltına alınların sayısı 152’ye yükseldi. Bu kişiler arasında, İçişleri Bakanlığı’nda müsteşarlık yaptıktan sonra Buras’da 6.5 yıl vali olarak çalışıp emekli olan Şahabettin Harput ile eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Milli Eğitim eski Müdürü Atilla Gülsar, Vergi Dairesi eski Müdürü İbrahim Soydan’ında aralarında bulunduğu bürokratlar da yer alıyor.

İşadamları Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve iki oğlu Ferudun Kahraman, Yusuf Şaylı, Eyüp Karakuş, Sami Şentürk’ün de bulunduğu işadamlarının sorgularına devam edildi. 

İfadeleri alınan bir grup bugün saat 16.00’da basına gösterilmeden adliyeye çıkartıldı. Yetkililer, FETÖ/PYD yapılanmasında yer alanların Terörle Mücadele’de, örgüte para alan, baskı yapan ve verenlerin ise Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi’nde sorgulandığını söyledi.

Haberin Devamı

Yetkililer, sorgulama kapsamğında hakkındaki iddialar fazla olan zanlıların daha sonra adliyeye gönderileceğini sözlerine ekledi.

CELAL SÖNMEZ VE 3 OĞLU SERBEST

Bursa’da FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan işadamı Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve 3 oğlu, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından bürokratlar ve işadamlarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve ilk olarak 2 olduğu açıklanan, daha sonra 3 olduğu öğrenilen çocukları savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!