Son yaralı taburcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Son yaralı taburcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2006 00:45

Danıştay’a 17 Mayıs’ta düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 2. Daire Başkanı Mustafa Birden dün tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu edildi.

Hastaneden ayrılırken kısa bir açıklama yapan Birden, saldırıda hayatını kaybeden Danıştay Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Sağlık durumu iyi olan ve evinde bir süre daha dinlenecek olan Birden, saldırı olayından sonra Danıştay’a büyük destek veren Türk milletine teşekkür ettiğini söyledi.

HALKINDESTEĞİMORALVERDİ

Birden’in kendisi gibi Danıştay üyesi olan eşi Zehra Birden de yoğun bakımdan çıktığı andan itibaren eşine halkın yoğun ilgi ve desteğini ilettiğini ve Başkan’ın bundan büyük mutluluk duyup, moral bulduğunu belirterek, "Ben de eşim de Türk milletine teşekkür ediyoruz. Kendisi çok heyecanlandı. Bir süre evde dinlenecek. Sağlık durumuyla yakından ilgilenen doktorlara ve Hacettepe Hastanesi’ne de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Mustafa Birden, Danıştay’a düzenlenen silahlı saldırıda karnından giren kurşunla dalak, karaciğer ve midesinden yaralanmış ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyat edilmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!