İstanbul'un iki yerinde alarm!

Güncelleme Tarihi:

İstanbulun iki yerinde alarm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 13:03

Vezneciler'de bir çanta, Haliç Köprüsü üzerinde ise bir motosiklet polisi alarma geçirdi.

Haberin Devamı

Vezneciler'de yol kenarına bırakılan siyah renkli bir sırt çantası nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çantanın incelenmesi için olay yerine uzman ekip çağrıldı. Bu sırada her iki istikamette de araçların geçişine izin verilmedi, trafik tamamen durduruldu.

Sahibi bilinmeyen siyah renkli çantadan kıyafetler çıktı. Dalgın sahibinin unuttuğu anlaşılan çanta nedeniyle trafik her iki istikamette 20 dakika civarında durduruldu. Bu nedenle bölgede yoğunluk yaşandı.

Olay yerine gelen uzman ekiplerin fünye patlattıktan sonra açtıkları çantada kayda değer bir durumla karşılaşılmadı. Bunun üzerine önlemler kaldırıldı, bölgedeki trafik normale döndü

ZİNCİRİ KOPAN MOTORSİKLETİNİ KÖPRÜDE TERK EDİNCE POLİS ALARMA GEÇTİ

Öte yandan Haliç Köprüsü Ankara istikametinde orta köprü üzerine terkedilen bir motosiklet polisi alarma geçirdi. Şüpheli motosiklet nedeniyle şeritlerden biri kapatılırken polis inceleme yaptı. Yapılan incelemede motosikletin zinciri koptuğu için köprü üzerinde sahibi tarafından bırakıldığı belirlendi. Sürücüye "trafiği tehlikeye düşürmek" gerekçesiyle 92 lira ceza kesilirken motosikletin götürülmesi için çekici çağrıldı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!