Son dakika: TEM Silivri'de kaza: 6 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2023 15:42

TEM Otoyolu Silivri'de Edirne yönünde hafriyat kamyonun da aralarında bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada kazada 6 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı duyuruldu. Öte yandan Silivri'deki kaza anının güvenlik kamerasına yansıdığı anlar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Silivri TEM Otoyolu'nda kum yüklü kamyonet devrildi. Bölgeye sağlık ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

Son dakika: TEM Silivride kaza: 6 ölü, 3 yaralı

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada kazada 6 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Son dakika: TEM Silivride kaza: 6 ölü, 3 yaralı

İstanbul Valiliği'nden kazaya ilişkin yapılan açıklamada, "Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Haberin Devamı

Son dakika: TEM Silivride kaza: 6 ölü, 3 yaralı

Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır. Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır." ifadelerie yer verildi.

SİLİVRİ'DE FECİ KAZA KAMERADA

Kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bariyerleri aşarak karşı şeride geçen tır, araçlara çarpıyor.

Son dakika: TEM Silivride kaza: 6 ölü, 3 yaralı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!