Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Pendik'te araçlar mahsur kaldı, trafik durdu, okulu su bastı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2019 15:19

İstanbul'da Pendik, Kartal ve Tuzla'da kuvvetli yağış etkili oluyor. Pendik'te yollar göle dönerken araçlar mahsur kaldı, D-100'de trafik durdu. Ayrıca bir anaokulunu su bastı. Okulun içinde mahsur biri hamile 3 öğretmen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Su basan alt geçitte aracıyla mahsur kalan bir kişi kendisine sarkıtılan merdivenlerden tırmanarak yukarı çıkabildi.

Haberin Devamı

İstanbul'un doğusunda etkili olan kuvvetli yağışın ardından Yenimahalle'de bulunan bir okulun anaokulu binasında etkili olan kuvvetli yağışın ardından su baskını yaşanan okulda bulunan öğretmenler mahsur kaldı. 1'i hamile 3 öğretmen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Okulda öğrenci olmadığı öğrenildi. Okuldaki su tahliyesi devam ediyor.

Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı Pendikte araçlar mahsur kaldı, trafik durdu, okulu su bastı

Pendik'te yoğun yağış nedeniyle Lokman Hekim alt geçidinde su baskını meydana geldi. Alt geçitten aracıyla geçmekte olan bir vatandaş su baskını nedeniyle mahsur kaldı. Vatandaş aracının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Mahsur kalan vatandaş, çevredeki diğer vatandaşların kendisine sarkıttığı merdivene tırmanarak kurtuldu.

Haberin Devamı

BİR EVİN ÇATISINA YILDIRIM DÜŞTÜ

Sağanak nedeniyle, bazı alt geçitlerde su birikintileri oluştu.

Sağanak nedeniyle bazı binaları da su bastı. Kartal Çarşı Mahallesi Mülayim Sokak'ta bir evin çatısına yıldırım düştü. Çatıda çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Sağanak nedeniyle bazı yerlerde hasarlı trafik kazaları meydana gelirken, yol kenarlarında biriken sular nedeniyle araçların trafikte güçlükle ilerlediği görüldü.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Pendik ve Tuzla ilçeleri ile Yalova'da önümüzdeki 2 saat boyunca kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yıldırım düşmesi ile sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunmalı" denilmişti.

Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı Pendikte araçlar mahsur kaldı, trafik durdu, okulu su bastı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!