Son dakika... İstanbul merkezli 16 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... İstanbul merkezli 16 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2019 10:54

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve kapatılan Kuleli Askeri Lisesi’nde haklarında ankesörlü telefonlardan ardışık arama kaydı olan ve Bylock kullandıkları belirlenen 54 kişi hakkında sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 8’i muvazzaf 34 kişi gözaltına alındı. 5 kişinin yurt dışında olduğu belirlenirken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında; İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve kapatılan Kuleli Askeri Lisesi içerisinde hakkında ifade bulunan, ankesör ardışık arama kaydı olan ve Bylock kullanan 8’i muvazzaf 54 kişi tespit edildi.

Gece saat 01.00 sıralarında İstanbul merkezli 16 ilde başlatılan eş zamanlı operasyonda 34 kişi gözaltına alındı. 5 kişinin yurt dışında olduğu belirlenirken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!