Son dakika alışverişi

Güncelleme Tarihi:

Son dakika alışverişi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2001 02:00

Yeni yıla üç gün kaldı. Bu son üç günde alışveriş merkezleri, mağazalar, çeşitli markalar, bütün yaratıcılıklarını kullanarak farklı promosyonlar, indirimler, kampanyalarla tüketicileri çekmeye çalışıyor. İşte size küçük bir rehber...

Zeytinburnu'ndaki Olivium Outlet Center, yılbaşına girerken çıgan müziği eşliğinde dans gösterilerinin yer alacağı bir parti düzenledi. Noel Babalı bu parti 30 Aralık pazar 22.00-23.00 arasında gerçekleşecek. Olivium'daki mağazalardan bazılarını hatırlatalım: LCW, Koton, Mudo, Polo Garage, Park Bravo, Aydınlı, Altınyıldız. Hepsinde de indirim var.

Capitol Alışveriş Merkezi, 4 kişiye birer Fuat Doblo verecek. Bu kampanya 3 Mart'a kadar sürüyor. Alışveriş merkezindeki bazı mağazalar şöyle: Marks&Spencer, Levi's, Benetton ve Divarese, Beymen Kids, Mudo, Karaca, Kiğılı. Hepsinde de yüzde 50'ye varan indirimler var.

Carousel Alışveriş Merkezi de şu sıralar çok süslü. Her gün belirli saatlerde Noel Babalar tarafından merkeze gelen ziyaretçilere toplam 2002 sürpriz hediye dağıtılıyor.

31 Aralık'a kadar Galaxy ya da Marks&Spencer kartla alışveriş 4 taksitle ödeniyor. 30 milyon liranın üzerinde alışverişlere artan miktarlarda hediye çeki veriliyor. Nakit ödeme yaparsanız çeklerinizi ikiye katlayabiliyorsunuz.

Akmerkez'de bugün Foodcourt'ta (yemek katı) bulunan dev ekranın önünde yılbaşı eğlencesi düzenleniyor. Programa Gökçe, Mandrake, Reha, Bendeniz, Mirkelam, Burcu Güneş katılacak. 14.00-20.30 arasında.

Çarşı Mağazalarından artık internet aracılığıyla alışveriş yapabilirsiniz. www.carsi.com.tr adresinden ürün ısmarlayabilir, Advantage Card, Visa, Diners ve MasterCard'la ödeme yapabilirsiniz.

Galaxy Card'tan yılbaşına özel 'Şimdi Al Ödemeye Şubat'ta Başla' kampanyası 31 Aralık'a kadar devam ediyor. Kampanyaya sadece mağazalar değil, Galaxy Card'a üye tüm kuruluşlar dahil.

Sık kullanıma karşı dayanıklı, buruşmayı azaltan Lycra etiketli ürünler, DuPont'un 15 Aralık-1 Şubat 2002 arasında düzenlediği kampanya ile bir kişiye 2002 model Opel Corsa kazandırıyor. Bu tarihler arasında Capitol ve CarrefourSA İçerenköy alışveriş merkezlerinden 20 milyon ve üzerinde Lycra etiketli ürün alanlar, DuPont standına başvuracak. Lycra etiketli ürün satan mağazalar ise şunlar: Damat, Tween, Kip, Marks&Spencer, Mango, More&More, Network, Fabrika, Park Bravo, Polo Garage, Oxxo, Dagi, Ten, Ayyıldız, Reebok, Adidas, Zeki Triko ve Berk.

D&R mağazalarında 31 Aralık tarihine kadar 15 milyon ve üzeri alışveriş yapanlar D&R'ın yılbaşı çekilişine katılabilecek. Çekiliş sonunda 3 çift The Cruise Line gemileri ile Meksika-Küba-Batı Karayipler, Bahamalar ve Kanarya Adalar'ı tatili kazanırken, 10 kişi Raks cep telefonu, 10 kişi, 6 aylık Cine-5 üyeliği, 10 kişi Fifa 2002, 1 kişi 50 tane best seller kitap ve 1 kişi de 50 tane yerli-yabancı müzik CD'sinin sahibi olacak. .

Viski markası J&B, Aralık ayı içinde zincir marketlerden ve perakende satış noktalarından, 2 adet 75 cl.'lik J&B alan herkese 1 şişe daha hediye ediyor. Promosyonlu paket 55 milyon liradan Migros, Gima, Tansaş, Carrefour, Real gibi dev marketlerde bulunabilir. Ayrıca 1 lt.'lik Johnnie Walker Red Label'ı yüzde 25 indirimle alabilirsiniz. Johnnie Walker Black Label ise yılbaşında CD kutusu olarak da kullanılabilen özel paketlerde satılıyor.

Emirates'in 28 Şubat'a kadar süren kampanyasında Dubai aktarmalı uçan tüm Business Class yolcuları, 5 yıldızlı Jumeirah Beach Club, Jumeirah Beach ve Emirates Towers otellerinde bir gece ücretsiz konaklama imkanına sahip.

Çocuk süpermarketi Toys'R'Us'da başta zürafa Geoffry olmak üzere çizgi film kahramanları, jonglör, palyaço ve Noel Babalar çocukları bekliyor.

Online alışveriş sitesi estore (www.estore.com.tr), yılbaşı alışverişleri için belirlediğiniz fiyat aralığına uygun hediyeler öneriyor. Üyeler teknoloji sepeti, sanat sepeti, lezzet sepeti gibi isimlerle adlandırılan özel sepetlerden birini seçebiliyor. Yılbaşı hediye arama motorunu kullanarak araştırma yapabiliyorlar. 31 Aralık'a kadar alışveriş yapanların kazandıkları e-puanlar iki katına çıkarılıyor.

Yılbaşı alışverişinizi indirim kuponu sitesi Superkupon.com'dan alacağınız ücretsiz hediye çekleri ile yapabilirsiniz. Sitede pek çok özel indirim kuponu da mevcut. Topshop, Dünya Gençlik Merkezi, Cosmoshop, Swissotel gibi ünlü firmaların bedava hediye çeklerini kazanmak için tek yapmanız gereken www.superkupon.com'a girmek.

Çiçekçi dükkanı Chichek Gibi'de özel yılbaşı ağaçları var. Advantage Kartıyla yapılacak 50 milyon liranın üzerindeki alışverişlerde iki taksit imkanı sunuluyor. Saydam Sok. Saydam Apt. B-Blok Ho. 16/2 Levent. Tel: 0212-278 51 70.

İmzalı seramik, cam ve çini hediyesi

Bir Kültür Sanat Merkezi, imzalı seramik ve çini objeleri yılbaşı hediyesi alternatifi olarak satışa sundu. Seramikte Eren Kocaman, çinide Gülhan Dayıoğlu, cam füzyonda İzzettin Bakı, Doğan Demir-Murat Kapucuoğlu'nun imzalı objeleri bulunuyor. Fiyatlar ise 5 milyon lirayla 200 milyon lira arasında değişiyor. Bir Kültür Sanat Merkezi Valikonağı Caddesi Madalyon Sok. No. 9 Nişantaşı. Tel: 212-291 28 71.

Yılbaşı için kırmızı string

Yeni yıl kırmızı iç çamaşırıyla karşılanır nedense. Penti, bu yılbaşı için de kırmızı iç çamaşırı modasına kırmızı stringle katıldı. Penti Nü marka bu string 6 milyon 500 bin liraya satılıyor. Penti Nü iç çamaşırları Carousel, Akmerkez ve Nişantaşı'nda bulunan Penti World mağazalarında ve çorapçılarda bulunuyor.

Yeni yıl sepetleri

HİNDİ SİPARİŞİ The Marmara İstanbul baharatlarla tatlandırarak fırınlanmış hindi, yanında iç pilav, brokoli ve kestaneden oluşan siparişi ev partilerine teslim ediyor. Kilosu 19 milyon 500 lira. Tel: 212-251 46 96/790.

HEDİYELİ PASTALAR Beyaz Fırın, yılbaşı pastalarında kampanya düzenliyor. 25 Aralık tarihine kadar sipariş verirseniz yanında Nathalie Stoyanof'un özel tasarımlarından oluşan 'kuki paketi' hediye.

BÜYÜK VE KÜÇÜK RUBİ The Marmara İstanbul'da üç ayrı yılbaşı sepeti hazırlandı. Yılbaşı süslü özel sepet (iki tür çikolata, lokum, gofret, Kavaklıdere Yakut, altın mum, 1000 parçalı puzzle, ayaklı çerçeve, jumbo mikado) 105 milyon lira. Büyük Rubi (çikolata, prenses badem, Johnnie Walker Black Label viski) 120 milyon lira. Küçük rubi (çikolata, Johnnie Walker Black Label viski) 95 milyon lira.

ANADOLU UYGARLIKLARI Divan Pastaneleri'nin yılbaşı için hazırladığı sepetler, Anadolu ve Mezopotamya uygarlıklarının ismini taşıyor: Hitit, Frig, Uygur, İyon, Urartu, Sümer, Akad, Elam, Babil ve Asur. Sepetlerde Divan'a özgü çikolataların dışında, şarap viski ve votka gibi içecekler de var.

YILBAŞI SEPETİ SİTESİ İnternet'ten de yılbaşı sepeti ısmarlayabilirsiniz: yilbasisepeti@yahoo.com adresinden (Tel: 0546-203 60 20) klasik sepet (37 milyon 500 bin TL) ya da sürpriz paket ısmarlayabilirsiniz. Klasik sepete istediğiniz ürünleri ekleyebilirsiniz.

FARKLI ŞEKİLLERDE ÇİKOLATA Nişantaşı'ndaki Cafffarel Nobel Party Club'da istediğiniz yılbaşı paketini hazırlatabilirsiniz. Bütçenize uygun olarak değişik seçenekler var. Noel Baba, puro, şampanya şişesi vb. şeklinde çok özel çikolatalar sizi bekliyor. Tel: 0212-286 96 58-59. Caffarel'in Bağdat Caddesi'nde de dükkanı var (0216-411 39 14-15).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!