Sokakta dehşet... 10 kişiyi bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Sokakta dehşet... 10 kişiyi bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2024 07:00

İstanbul Esenyurt’ta dün sabah Süleymaniye Mahallesi'nde daha önce yaşadığı binaya giden Abdullah Ö. eski komşularının camlarını taşladı. Ardından Esenyurt sokaklarında kısa aralıklarla 1’i kadın 10 kişiyi bıçakladı.

Haberin Devamı

Bazı evlerin de camlarını taşladı. Saldırganın bıçakladığı Çiğdem K., Yusuf Aykut A., Mehmet Ü., Ayhan P., Harun A., Rojhat S., Murat A., Muhammed T., Efe Can U., Yaser E. hastaneye kaldırıldı. Rojhat S. ile Murat A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıların ardından Abdullah Ö. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

14 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Abdullah Ö.’nün uyuşturucu, hırsızlık ve kasten yaralamadan 14 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Saldırganın daha önce de Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bir doktorun odasına girerek kullanılamaz hale getirdiği ortaya çıktı. Saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganın taşladığı bina sakinlerinden Melih Egemen, “Burada otururken de çok sorun çıkardı. 2-3 ay önce yine bu eve saldırdı. Sabah da yine gelmiş. Elinde bıçakla camları taşlamaya başlamış. Duyduğum kadarıyla annesini, ablasını da bıçaklamış” dedi. Saldırıya uğrayanlardan Fırat Kaya, "Pastanenin önünde duruyordum, bir anda üzerime gelip bıçakla saldırdı, ben geri çekildim. Karnıma doğru salladı bıçağı, sonra aşağıya doğru kaçtı. Kısa boylu, şapkası vardı kafasında. 15 dakika önce yine buradan geçti, şapkasını çıkartmıştı. Bir şey içmiş gibiydi, gözleri falan şeydi. Elinde ekmek bıçağı vardı, ucu sivri" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!