Sokaklarda kap ve kaç top oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Sokaklarda kap ve kaç top oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Polisi, kadınların canlarını tehlikeye sokarak paralarını ve kıymetli eşyalarını gaspeden kapkaççılara karşı çaresiz kaldı. Son olarak, İstanbul'un en merkezi yerlerinden Levent'te, benzin istasyonunda otomobiline yakıt almak için bekleyen bilgisayar operatörü Zeynep Kaynak, kolundaki çantasını almak isteyen kapkaççılar tarafından yerde sürüklendi. Kaynak, içinde maaşı bulunan çantasını bırakarak canını kurtardı. Zeynep Kaynak, daha önce gazeteci Hıncal Uluç'un silahlı saldırıya uğradığı, Sabancı Center ve İş Bankası kulelerinin hemen aşağısında, son derece merkezi bir yerde bulunan benzincide soyuldu.

Arkadaşlarından Aydın Taş'ın benzin parası ödemek için markete gittiği, Oğuz Demirel'in de arka koltukta oturduğu sırada benzin istasyonuna, 34 TE 1515 plakalı Wolkswagen Passat marka bir otomobil geldi. Otomobilin arka camından dışarıya sarkan 25 yaşlarındaki bir kişi, otomobilden inerek deponun dolmasını bekleyen Zeynep Kaynak'ın omuzunda asılı bulunan çantayı yakaladı.Çantasını çeken kişinin bulunduğu otomobilin peşinden 10 metre kadar sürüklenen Kaynak, sonunda pes etti.

İstasyon görevlileri ile Kaynak'ın iki arkadaşı ve müşteriler, çok seri hareket eden soyguncuların arkasından, çaresiz bakakaldılar. Kapkaççılara daha çok direnmeyerek canını kurtardığını ifade eden Zeynep Kaynak, yeni aldığı maaşı ile 350 dolar parasının yanında, kimliklerinin ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanının da gittiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!