Sokak Panorama

Güncelleme Tarihi:

Sokak Panorama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

BAĞCILAR'DA BEYZBOL

Bağcılar 17 Ağustos depreminin şokunu atlattıktan sonra hayat normale döndü. Kazım Karabekir Mahallesi'nin çocukları da yaz başından bu yana oynadıkları beyzbol maçlarına başladı. ‘Top sahası’ adını verdikleri boş arsada taş ve boş bidondan kale yapmışlar. Beyzbolu televizyondan izleyip öğrenen Emrah'ın teşvikiyle oynayan dokuz çocuk, Erdi, Emrullah, Yusuf, Seyfullah, Serkan, İlyas, İhsan ve Emre. Gerekli malzemeyi tenis topu ve tahta parçalarından sağlamışlar.

GÜNEŞLİ CADDESİ

Güneşli'nin ana caddelerinden biri. Cumhuriyet Caddesi'nden başlıyor ve Yenibosna'ya kadar uzanıyor. Özellikle Güneşli'nin merkezine yakın kısmı son derece yoğun bir trafik akışına sahip. Minibüsler, otobüsler ve özel araçlar caddeyi mecburi istikamet olarak kullanıyorlar. Çok sayıda oto tamir atölyesi ve lastik tamircisi bulunuyor.

ÇADIRKÖY BOŞALIYOR

Bağcılar'da tüm şiddetiyle hissedilen deprem Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerini sokağa dökmüş. Mahallenin ortasındaki boş arazide kurulan ve kaldırımlara kadar taşan çadırköyde iki hafta sonra sadece 10 aile kalmış. Arazinin çeşitli köşelerine dağılan çadırlardaki aileler de artık evlerine dönme hazırlığı yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!