Sokak ortasında çatışma

Güncelleme Tarihi:

Sokak ortasında çatışma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2013 14:59

SAMSUN’da aralarında eski husumet bulunan 2 grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 4 kişiyi iki ruhsatsız tabancayla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Olay, 3 gün önce İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki Tarkan Bat, Kökçüoğlu Mahallesi Sivas Sokak’ta aralarında eski husumet bulunan 29 yaşındaki Gökhan Çetin, 21 yaşındaki Anıl Yalçın ve 17 yaşındaki B.E.K. ile karşılaşınca tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşünce her iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında ruhsatsız tabancalarını çıkartan her iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken park halindeki bir otomobile kurşun isabet aldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma sonrası olaya karıştıkları belirlenen 4 zanlı kullandıkları iki ruhsatsız tabancayla bugün yakalanıp gözaltına alındı. Yapılan soruşturma sırasında tabancaları Tarkan Bat ve B.E.K.’nın kullandığı tespit edildi. Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!