Şöhretin bedelini ağır ödüyor

Güncelleme Tarihi:

Şöhretin bedelini ağır ödüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Müzik dünyasına fırtına gibi giren Puerto Rico'lu şarkıcı Ricky Martin, listeleri altüst etti. Fakat yakışıklı şarkıcının bu büyük başarısına gölge düşüren önemli bir derdi var: Ricky Martin kız arkadaşıyla beraber olamıyor. Genç şarkıcının meneceri ve basın danışmanı ve albümünü yayınlayan şirketin yöneticileri, Ricky Martin'e sevgilisinden uzak durmasını emrettiler. Genç kızlar, Ricky Martin'i bir kadınla beraber görürlerse, düş kırıklığına uğrayabilirlermiş. Ricky Martin,aşık olmaya hazır bir erkek imajını bozmamalıymış.

Oysa yirmi yedi yaşındaki sanatçı, Tv sunucusu Rebecca de Alba'yla flört ediyordu. Sarışın ve seksi sunucu , grammy ödüllerinin dağıtıldığı gece, Ricky Martin ile beraberdi. Genç sanatçının hayranları onu bu güzel ve çekici genç kadınla birlikte görrünce düş kırıklığına uğradılar. Ve hemen bir gün sonra Ricky Martin'e, aşk yasağı geldi.

Latin aşıkların yeni temsilcisi, öncelikle mesleğini düşünmek zorundaydı.Ricky Martin şöhretini kaybetmek istemiyorsa, sevgilisinden uzak durmalıydı. Genç kızlar, Ricky martin'in kuşlar kadar özgür olduğunu düşünmeliydiler.

Ricky Martin bu yasaklara uymayı kabul etti ama gizli gizli Rebecca de Alba'yla buluşmaya da devam ediyor. Rebecca de alba şu sıralar İspanya'da. Sevgililer fırsat buldukça Miami ya da New York'ta buluşuyorlar. Ricky Martin, sevgilisiyle her gün telefonda konuştuğunu ona bazan şarkı söylediğini itiraf etti. Rebecca de Alba ise, sevdiği erkeğin yasaklardan kurtulacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Şöhret, Ricky Martin'e hayli pahalıya maloldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!