Sogno artık Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Sogno artık Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2008 10:50

Japon teknolojik mobilya tasarımcısı Toshiyuki Kita'nın diyazn ettiği Inada Sogno artık Türkiye'de.

Haberin Devamı

Japon teknolojik mobilya tasarımcısı Toshiyuki Kita'nın diyazn ettiği Inada Sogno'yu Türkiye getiren CELLINI Masaj Koltukları yöneticileri, Sogno için "masaj koltuğunda gelinen son nokta" diyor.

Japon teknolojik mobilya tasarımcısı Toshiyuki Kita tarafından dizayn edilen, İtalyanca'da Rüya anlamına gelen Sogno masajda kalitenin tanımını değiştiriyor. Dünya devlet başkanlarının tek tercihi olan Cellini'nin Sogno modeli, üstün masaj yeteneği ile size rahat ve huzuru garanti ediyor. Yoğun bir çalışma sonucunda geliştirilen Sogno masaj koltuğu; 'Tüm Kol Masajı, Total Body Strech (tüm vücut esnetme) ve Dreamwave teknolojisi gibi özellikleriyle rahatlama sağlıyor.

Shiatsu da dahil olmak üzere 8 farklı masaj tekniğini baştan ayağa, ellerinizin parmak uçları da dahil olmak üzere tüm vücuda, zarif dokunuşlarla uygulayan Sogno, günün üzerinizde yarattığı yorgunluğu unutturmaya yardımcı olacak. Aynı zamanda sabah uyanmakta güçlük çekenler veya gece yatarken vücudunu rahatlatmak isteyenler veya çocukları stresten arındırmak için özel ayrı masaj programları bulunuyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için: http://www.masajkoltugu.com/

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!