Software AG kamuyla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Software AG kamuyla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2006 10:41

Software AG Türkiye Genel Müdürü Yüce Erim, 21 Eylül’de Ankara’da düzenlenecek “Gartner BT’ye Genel Bakış Zirvesi”nde entegrasyon, modernizasyon ve geliştirme konularına değinen bir sunum yapacak. Sunumda, kurumların mevcut sistemlerini ne şekilde koruyabilecekleri, entegrasyon, modernizasyon ve sistem geliştirme gibi konulara değinecek.

Haberin Devamı

Kurumsal sistem entegrasyonunda uzman Software AG, 21 Eylül Perşembe günü Ankara Limak Ambassadore Hotel’de düzenlenecek “Gartner BT’ye Genel Bakış Zirvesi”ne sponsor olarak destek veriyor. Zirvede 11.00-11.15 saatleri arasında "Mevcut Sistemlerin Modernizasyonu" başlığını taşıyan bir sunum yapacak olan Software AG Türkiye Genel Müdürü Yüce Erim, kurumların gelecek 3-10 yılda yapacakları teknoloji yatırımları, bu yatırımları yaparken mevcut sistemlerini ne şekilde koruyabilecekleri, entegrasyon, modernizasyon ve sistem geliştirme gibi konulara değinecek.

 

“Gartner BT’ye Genel Bakış Zirvesi”, 2007’de BT (bilgi teknolojileri) yöneticilerini neler bekliyor sorusuna yanıt arayacak. Kamu sektöründe çalışan BT yöneticilerine 2007 için planlarını oluşturmada yardımcı ve bütçe süreçlerinde destek olmayı hedefleyen zirvede donanım, yazılım, iletişim ve yönetişim konuları incelenecek. Tam gün sürecek etkinlikte, 2007’de bu alanlarda ne gibi gelişmelere hazır olunması ve hangi kararların alınması gerektiği konusuna ışık tutulacak. 150 kişinin katılımının beklendiği zirvede, Gartner analist ve danışmanları, en yeni araştırma, analiz ve en iyi uygulama raporlarını paylaşarak katılımcılara BT hakkında bilmeleri gerekenler konusunda net bir profil sunacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!