Software AG’den yeni bir veri yöneticisi

Güncelleme Tarihi:

Software AG’den yeni bir veri yöneticisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2006 09:59

Software AG, yeni ürünü “crossvision Master Data Manager”ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu ürünle, değişik veri kaynaklarına kurum genelinde tek bir pencereden ulaşmak mümkün oluyor. Böylece, müşteri sayısı konusunda departmanların birbirinden farklı yorumlarda bulunması gibi, verilerin çeşitli biçimlerde yorumlanması önleniyor.

Haberin Devamı

Ürün yönetim ve operasyondan sorumlu birimlere tutarlı ve güvenilir bilgi sağlıyor. Sonuç olarak, operasyonel verimlilik artıyor; yönetim kararları daha sağlıklı alınabiliyor ve yasal zorunluluklara uyum kolaylaşıyor. Bu durum, farklı departmanlara yayılmış birden fazla veri kaynağı olan işletmelerin yanı sıra yeni satın alınmış ya da birleşmiş firmalar için önem taşıyor.

 

crossvision Master Data Manager, çok sayıda ana veri setine uygulanabiliyor ve ürün bilgi yönetimi ya da müşteri veri entegrasyonu gibi belli verilerle sınırlı bulunmuyor. XML Schema J2EE dahil açık standartlara dayanan çözüm, Software AG'nin açıklık ve birlikte çalışabilirlik kavramlarına bağlılığını derinleştiriyor. Son olarak, bu iyileştirilmiş ana verilerden servisler yaratmak suretiyle, Servis Odaklı Mimari için kritik önem taşıyan yeniden kullanım senaryoları ciddi ölçüde geliştiriliyor. Mevcut sistem entegrasyonu, iş süreci yönetimi ve birleşik uygulamalar gibi kullanım durumları, crossvision Master Data Manager tarafından geliştiriliyor.

 

Haberin Devamı

crossvision Master Data Manager’ın sunduğu yetenekler şunları kapsıyor:

 

• Verilerin “doğru” sürümünü merkezi bir yerde bütünleştirip yaratıyor.

• Ana verilerin uçtan uca entegrasyonu ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

• Ana verileri, herhangi bir uygulamada kullanılmak üzere servisler olarak sunuyor.

• Yaratılan servisler CentraSite tarafından yönetilebiliyor.

• Kalıtsal hak delegasyonu dahil güçlü bir güvenlik modeli sunuyor.

• Ana veri güncellemelerine yönelik otomatik kontrol kuralları dahil Oku/Yaz uygulama programlama arayüzü sunuyor.

 

crossvision Master Data Manager hakkında ayrıntılı bilgi için, http://www.softwareag.com/Corporate/products/cv/mdm/default.asp adresi ziyaret edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!