Sobadan sızan gazdan 27 kişi zehirlendi

Güncelleme Tarihi:

Sobadan sızan gazdan 27 kişi zehirlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2010 10:18

KAYSERİ'de sobadan sızan gazdan 27 kişi zehirlenerek tedavi altına alındı. Erciyes Dağı'nda kar ve tipi nedeniyle zincirsiz araç geçişi yasaklandı. Saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan keşişleme nedeniyle reklam tabelaları, pankart ve antenler uçtu.

Haberin Devamı

Kentte saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtınanın etkisiyle çok evin bacası, olumsuz etkilendi. Sobalarını söndürmeden yatan 27 kişi, sızan karbondioksit gazı ve dumandan etkilerek, Kayseri Eğitim, Tıp Fakültesi Hastanesi ile sağlık ocaklarına başvurdu. Zehirlenenlere oksijen ve serum tedavisi uygulandı.

Erciyes Dağı'nda tipi ve kar yağışı nedeniyle trafik olumsuz etkilendi. Polis ve jandarma, Kayseri- Erciyes- Develi karayolunda seyreden araçların zircirsiz geçişine müsade etmedi. Erciyes Dağı'nın Hisarcık Mahallesi'nden itibaren başlayan kar yağışı yarına kadar süreceği, yarından itibaren kent merkezinin de kar yağışı yla karşılaşacağı bildirildi.

Metooroji yetkilileri, yarından itibaren yükseklerdeki kar yağışının kent merkezi ve çevresini etkileyeceğini, hava sıcvaklığında önemli değişiklyikler olmayacağını, hafta başından itibaren sıcaklıkların düşeceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!