Smith, Ali’ye áşık oldu

Güncelleme Tarihi:

Smith, Ali’ye áşık oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2002 01:39

Ağustos'ta Zeki Triko'nun katalog çekimi için Türkiye'ye gelen Amerikalı ünlü top model Kim Smith, bu ziyareti sırasında bir Türk'e gönlünü kaptırdı. Ünlü manken, mayo kralı Zeki Başeskioğlu'nun torunu Ali Başeskioğlu'yla dört aydır büyük aşk yaşıyor.

Dünyaca ünlü top model Kim Smith, sırılsıklam aşık. Hem de bir Türk gencine... Geçtiğimiz aylarda Zeki Triko'nun sahibi Zeki Başeskioğlu'nun davetlisi olarak Türkiye'ye gelen manken, Ali Başeskioğlu'na ilk görüşte aşık oldu.

İkilinin aşkı, ünlü modelin daha havalimanına indiği, pasaport kontrolünü yaptırdığı sırada başladı. Kontrol için beklerken ünlü modelin gözü az ilerideki yakışıklı gence takıldı. Gözler bir an kilitlendi. Ancak Kim Smith'in etrafını saran gazeteciler, iki gencin yan yana gelmesine fırsat vermedi. Aklı gördüğü gençte olan Kim Smith, basın mensuplarının sorularını bile doğru dürüst cevaplayamadı. Sonra da kaldığı otele doğru yola çıktı. Ama o yüzü aklından bir türlü silemedi.

Bir daha o meçhul genci göremeyeceğini düşünen Kim Smith, ilk görüşte beğendiği yakışıklıyı, birkaç saat sonra, kendisini Türkiye'ye getiren Zeki Başeskioğlu'nun yanında görünce şaşırdı. Çünkü o kişi, Başeskioğlu'nun torunu Ali Başeskioğlu'ndan başkası değildi.

Kısa bir süre sohbet ettikten sonra Kim Smith ile Ali Başeskioğlu ayrıldı. Ancak top model, aklından bir türlü çıkaramadı Ali Başeskioğlu'nu... Aşkını kimseye de açamadı. Sonunda kendisindeki değişikliği fark eden menajeri, Kim Smith'i konuşturmayı başardı. Genç kız dayanamayıp, menajerinin omuzlarında ağlayarak anlattı her şeyi. Yaşadığı büyük aşkı ilk önce ona itiraf etti.

Kim Smith'in menajeri bu olayı gelip geçici bir heves olarak görmek istese de Smith'in duygularında değişen bir şey olmadığını görünce aracı olmaya karar verdi. Ve Ali Başeskioğlu ile Kim Smith'i buluşturmayı başardı. İkili Ortaköy'de baş başa yedikleri bir yemekte, her şeyi açık açık konuştu. Ve ilişki o gün, Ortaköy'de başladı. Ancak güzel günler çabuk bitti, ayrılık saati gelip çattı. Ve Kim Smith, Amerika'ya dönmek üzere yola çıktı. Ancak bu ayrılık ilişkinin sonu olmadı. Çift sık sık yurtdışında bir araya gelip hasret gideriyor. Üstelik Smith, yakında yeniden Türkiye'ye gelecek ve büyük aşkıyla hasret giderecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!