Siyasilerden bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Siyasilerden bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2001 00:00


Haberin Devamı

Her şey daha güzel olacak

Bayramın ikinci gününde vatandaşları kabul eden liderler sabır isteyerek, ‘‘Her şey güzel olacak’’ dediler.

MHP Genel Merkezi'ndeki partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genel Merkez'de çalışan evli 60 personele 60 adet kurbanlık koyun hediye etti.

DYP Genel Merkezi'ndeki bayramlaşmada ev sahipliğini Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz yaptı. DSP, HADEP, BBP, LDP ve Memur-Sen heyetleri, FP'yi de ziyaret edip, bayramlaştılar.

DEMİREL'E KUYRUK

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ikinci gün Güniz Sokak'taki evinde eşi Nazmiye Demirel ile birlikte vatandaşları kabul etti. Sabah saatlerinde sakin olan ziyaretçi trafiği öğleye doğru arttı ve evin merdivenlerinde kuyruk oluştu. Demirel, aralarında YÖK Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz'ün de bulunduğu ziyaretçilerle tek tek bayramlaştı.

Ecevit umut dağıttı

Başbakan Bülent Ecevit ve eşi DSP Genel Başkan Yardımcısı Rahşan Ecevit parti genel merkezinde vatandaşların bayramını kutladılar. Ecevit çifti, genel merkezde partililerin alkışları ve davul-zurna ile karşılandı. Ecevitler uzun kuyruk oluşturan partililerle tek tek tokalaştılar. Bu sırada Ecevit çiftinin özellikle küçük çocuklara sevgi ve ilgi gösterdikleri görüldü. Vatandaşlara umut veren Ecevit, memurun enflasyona ezdirilmeyeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!