Şırnak teröre 335 şehit verdi

Güncelleme Tarihi:

Şırnak teröre 335 şehit verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2008 13:53

ŞIRNAK Valisi Ali Yerlikaya, Beytüşşebap İlçesi Yeşilöz Mevkii'nde önceki gün PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 5 korucunun ailesi ile yaralanıp hastanede tedavi gören 5 korucuyu ziyaret etti.

Şehit korucuların ailelerine her türlü yardımın yapılacağını belirten Yerlikaya, Şırnak'ın terörle mücadelede verdiği şehit sayısının 335'e yükseldiğini söyledi.

Beytüşşebap'ın Yeşilöz Mevkii'nde önceki gün pusu kuran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 5 korucu şehit olmuş, 5 korucu da yaralanmıştı. Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Asker Hastanesi'nde tedavileri süren korucular Hasan İrmaz, Kazım Malkaç,, M. Sait Onat, Şevket Nayır ve Mehmet Timur'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Yerlikaya daha sonra şehit korucular Refik Altın ile Ömer Bilik'in ailelerinin yaşadığı Kızılköyü ile yeni şehit Hasan Güngör, Selahattin Göngör ve Reşat Güngör kardeşler için Kumçatı Beldesi'nde kurulan taziye çadırını ziyaret ederek ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Vali Yerlikaya, 5 korucunun vatanları, bayrakları için şehit olduğunu belirterek, Şırnak'ın terörle mücadelede verdiği şehit sayısının 335'e yükseldiğini söyledi.

Şehit ailelerine ilk etapta kuru gıda yardımı yapıldığını ve gerekli yardımların süreceğini anlatan Vali Yerlikaya, il genelinde 7500'den fazla köy korucusu bulunduğunu, korucuların kahramanca hizmet verdiğini dile getirdi. Teröristlerin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını belirten Yerlikaya, “Kötü olan hiçbir zaman kazanamadı, kazanamayacakta. İyi olan, doğru olan kazanacaktır. Bu taziye çadırının altıda olan insanlar bir zaman gelecek ki iyinin kazandığını görecek. Terörü lanetliyorum. Onların en kısa süre içinde başarısız olmasını yüce mevladan temenni ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!