Şırıngalı saldırgan yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Şırıngalı saldırgan yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2006 10:09

Antalya'da kuaförde çalışan 16 yaşındaki gence motosikletle yaklaşan ve boynuna şırınga batırarak kaçtığı iddia edilen İ.Ü. yakalandı.

Haberin Devamı

Antalya'da kuaför çırağı 16 yaşındaki Kadir Davazlı'ya minibüsten indiği sırada motosikletle yaklaşan ve boynuna şırınga saplayarak kaçan İ.Ü polisin 3 gün süren takibi sonunda yakalandı. İ.Ü.'nün daha önce de Kadir Davazlı'nın ablasına sarkıntılık etmekten kavga çıktığı ve tarafların adliyelik olduğu belirtildi.

Belediye İşhanı'ndaki bir kuaför dükkanında çalışan Kadir Davazlı, 25 Eylül günü öğleden sonra Sanayi Mahallesi'ndeki Çıraklık Eğitim Merkezi'ne gitti. Okul çıkışında minibüse binen Davazlı, Hal Kavşağı'nda indi. Bu sırada kask takan kırmızı motosikletli bir kişi, hızla gelerek minibüsün yanındaki Davazlı'nın boyun bölgesine şırınga sapladı. Saldırgan, motosikletle olay yerinden uzaklaşırken, olayın şokunu yaşayan Kadir Davazlı bayıldı. Ağzından köpük çıkan Davazlı, çevredeki vatandaşlar tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi yapılan genç taburcu edilirken, polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Şırıngalı saldırgan yakalandı
Kadir D.

Haberin Devamı

Şırıngalı saldırıyla ilgili polis tarafından üç gündür yürütülen soruşturma ve takip sonucu 28 yaşındaki zanlı İ.Ü yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlı, saldırıya uğrayan Kadir Davazlı tarafından da teşhis edildi. Zanlı, bugün öğleden sonra adliyeye çıkartılacak. Şırıngalı saldırı sonucu Kadir Davazlı'nın tarım ilacı (fosfor) zehirlenmesine maruz kaldığı kuşkusu üzerinde durulurken, kan değerleriyle incelemenin devam ettiği belirtildi. Davazlı, polisteki ifadesinde de kendisine saldıran kişinin, daha önce 17 yaşındaki ablası S.D.'ye sarkıntılık yapan ve bu nedenle kavga edip mahkemelik olduğu İ.Ü olduğunu iddia etmişti.

KONYA'DA DA GÖRÜLMÜŞTÜ

Konya'da, 2003 yılının Mayıs ve Haziran aylarında ortaya çıkan sapık, 6 üniversiteli genç kıza ve bir ev kadınına bisikletle yaklaşıp tacizde bulunmuş, elinde bulunan şırıngayı vücutlarının çeşitli yerlerine saplayıp kaçmıştı. Sapık daha sonra hırsızlık yaparken yakalanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!