Şırıngalı ölüm’de şok gelişme

Güncelleme Tarihi:

Şırıngalı ölüm’de şok gelişme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kolunda şırıngayla cesedi bulunan Nuray Hemşire'nin öldüğü yatak odasında yapılan inceleme tutanaklarındaki polis imzaları sahte çıktı.

KARTAL'da kolunda şırıngayla ölü bulunan Nuray Akyüz Gül'ün cinayet davasında şok gelişme yaşandı. Kocası Hüseyin Gül tarafından koluna ilaç enjekte edilerek öldürüldüğü iddia edilen hemşirenin yaşamını yitirdiği yatak odasında araştırma yapan polislerin, olay yeri inceleme tutanağındaki imzalarının sahte olduğu anlaşıldı. Bilirkişi heyetinin şok saptaması üzerine mahkeme, tutanakta adı geçen polislerin ifadelerine başvurulmasına ve dosyanın yeniden incelenmesine karar verdi.

Sahtelik belgelendi

Duruşmada, şikâyetçi tarafın avukatı Şahin Karadeniz, olay yeri inceleme tutanağında imzası bulunan polisler Savaş Supçin ve Necati Ünal'ın imzalarının sahte olduğunu belgeleyen raporu mahkemeye sundu. Karadeniz, soruşturmanın derinleştirilerek, otopsi raporunda adı geçen ‘Carnegin’ isimli ilacın ne şekilde öldürdüğünün tespit edilmesini, hemşirenin cesedini bulan kardeşi Tülay Akyüz, eniştesi Rıza Küçükemre ve sanık Hüseyin Gül'ün ağabeyi Kamil Demir'in yeniden dinlenmelerini istedi.

Kocaya cinayet suçlaması

Nuray Akyüz Gül, yaklaşık üç yıl önce evinde kolunda şırınga ile ölü bulunmuş, eşi Hüseyin Gül cinayet iddiası ile tutuklanmış, 9 ay sonra ise tahliye edilmişti. Nuray Hemşire'nin kardeşleri, ünlü avukat Burhan Apaydın'ın kendilerini savunmasını istemişti. Apaydın, mahkemenin taraf olduğunu öne sürerek bir süre önce davadan çekilmişti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!