Sinatra 82 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Sinatra 82 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1997 00:00

Haberin Devamı

Amerikalı ünlü şarkıcı ve aktör Frank Sinatra, 82 yaşına bastı. Sinatra, doğum gününü eşiyle birlikte romantik bir ortamda geçirmeyi tercih ederken, sanatçının dünya genelinde 100 binden fazla hayranı, İnternet aracılığıyla ünlü sanatçıyı kutladı. İnternet mesajları, bir kitap halinde toplanarak sanatçıya doğum günü hediyesi olarak verildi.

ABD Başkanı Bill Clinton da CNN televizyonu aracılığıyla ‘‘Franky’’i bu güzel gününde yalnız bırakmadı. Frank Sinatra'nın 82'inci doğum gününü kutlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Clinton, şarkısından esinlenerek efzane şarkıcıya ‘‘Her zaman kalbimizdesin’’ diye seslendi.

Geçen ocak ayında kalp krizi geçirmesinden bu yana sağlık durumu iyi olmayan Frank Sinatra'nın geçtiğimiz günlerde ölüm yatağında olduğu yolunda söylentiler çıkmıştı. CNN'deki ‘Larry King Show’a katılan ünlü sanatçının kızı Nancy Sinatra, bu tür dedikoduların babasının kulağına da gittiğini ve kendisini çok üzdüğünü söyledi. Babasının Kongre tarafından altın madalyaya layık görülmesinden dolayı da büyük mutluluk duyduğunu belirten Nancy Sinatra, ‘‘Artık iyi göremediği için resim yapamıyor. Ancak Kongre'nin kendisine madalya vereceğini duyduğunda mavi gözlerinden yaş geldi’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!