Silah kaçakçıları böyle yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Silah kaçakçıları böyle yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 11:32

ANTALYA'da silah kaçakçılarıyla bağlantı kuran polis ekipleri, randevu verilen akaryakıt istasyonunda operasyon yaptı. Tanesi 2 bin 500 TL'den 2 tabanca satmak isteyen 2 şüpheli, lastik tamircisi, pompacı, oto yıkamacı, çaycı ve köfteci gibi davranan 7 sivil polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Haberin Devamı

NEFES KESEN OPERASYONDAN KARELER

Olay, Aksu İlçe Emniyeti Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu ortaya çıktı. Polis yaptığı istihbari çalışmada bir kişinin silah ve mermi sattığını tespit etti. K.T. adlı silah satıcısıyla alıcı gibi davranarak bağlantı kuran polis, tanesi 2 bin 500 TL'ye 2 tabanca almak istediğini söyledi. Polis olduklarından habersiz olduğu kişilere tabanca satmayı kabul eden şüpheli, polise 1 günde 3 ayrı buluşma noktası vererek olası takipten kurtulmak istedi. Son olarak akaryakıt istasyonuna buluşma yerini veren şüpheli için 7 sivil polis, lastik tamircisi, pompacı, oto yıkamacı, çaycı ve köfteci gibi davranarak önlem aldı. Otomobille akaryakıt istasyonuna gelen K.T. ve yanındaki arkadaşı B.G. alışveriş için beklerken köfte siparişi alan sivil polis, 2 tabancanın yanlarında olduğunu belirleyip operasyon için harekete geçti.

Tabancalarını çıkartan polisler, iki şüpheliyi hızla yere yatırdı. 2 tabancanın ele geçirildiği operasyon, kameralarla görüntülendi. Şüpheliler kelepçelenerek gözaltına alınırken, 2 ayrı adrese yapılan baskında, 1 tabanca 2 şüpheli daha gözaltına alındı. 4 şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!