Âşıklar Tepesi’nden uçuruma sürüklendi

Güncelleme Tarihi:

Âşıklar Tepesi’nden uçuruma sürüklendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2010 00:00

Arkadaşlarının mezuniyet kutlamasından ayrıldıktan sonra Âşıklar Tepesi’nde alkol alan Muhittin Tez, 30 metrelik uçurumdan kayalıklara düşerek öldü.

TEKİRDAĞ’da Çorlu Anadolu Lisesi öğrencisi son sınıf öğrencisi Muhittin Tez (17), okul dışından arkadaşı Murat Yazgül (19) ve onun kız arkadaşı Gülden Küçükoğlu’yla (17) mezuniyet balosuna gitti. Baloda, dans etmek istediği bir kız arkadaşı tarafından reddedilince sinirlenen Tez, içki içmeye başladı. Muhittin Tez arkadaşları Murat Yazgül ve Gülden Küçükoğlu ile saat 01.00 sıralarında balodan ayrılarak otomobille Çorlu’ya doğru yola çıktı.

Yol üstündeki büfeden sekiz bira alan Muhittin Tez ve arkadaşları, Marmara Ereğlisi’ndeki Aşıklar Tepesi’ne çıktı.

Otomobilden tek başına inen Tez, uçurum kenarına oturarak içki içmeye başladı. Otomobili görünce kontrole gelen polis, araçta oturan Murat Yazgül ve Gülden Küçükoğlu’nun kimliklerine bakarken, uçurum kenarından ses geldi. Polisler ve Murat Yazgül, uçurumun kenarına geldiğinde Muhittin Tez’in düştüğünü gördüler.

Kayalıklardan sesi geldi

Sahil Güvenlik, Muhittin Tez’i ağır yaralı olarak uçurumun dibinden kurtardı. Tez, Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürülürken, yaşamını yitirdi. Polis, Murat Yazgül ve Gülden Küçükoğlu’nun ifadelerini aldı. Gülden Küçükoğlu, ailesine teslim edildi. Oğlunun öldüğünü hastaneye geldiğinde polislerden öğrenen Nurettin Tez, “Ben buna nasıl dayanacağım? Oğlum nasıl öldü?” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!