Sigara bıraktıran uygulamalar

Güncelleme Tarihi:

Sigara bıraktıran uygulamalar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2013 01:34

Sigarayı bırakmak istiyor fakat bir türlü başaramıyorsanız akıllı telefonlardaki uygulamalar kurtarıcınız olabilir. Bilimsel yöntemlere dayanan uygulamaların çoğu ücretsiz.

Haberin Devamı

Sigarayı bıraktım
Kullanıcılar, sigarayı kaç gün önce bıraktıklarını, sigarayı bıraktıkları günden beri kaç sigara içmekten kurtulduklarını ve ne kadar tasarruf ettiklerini görebildikleri gibi, sigara içmek istediklerinde ve sigara içtiklerinde bunu arkadaşlarıyla Twitter ve Facebook üzerinde paylaşarak destek isteyebiliyorlar. Sigara içmenin zararlarını, sigarayı bırakma sürecinde kişilerin geçtiği aşamaları zaman bazlı olarak gösteren uygulama iPhone, iPod Touch ve iPad uyumlu ve ücretsiz.

Sigara by Yusuf Özkan
Sigarayı bırakmak isteyenlerin günlük hayatında uygulayacağı 20 öneri veriliyor, sigaranın zararları anlatılıyor. Burçlara göre sigara bırakma önerilerinin de paylaşıldığı uygulamada sigarayı neden bırakmak gerektiği açıklanıyor. Yedi
günlük bir sigara bırakma programı içeren uygulama, ancak programı harfiyen uygularsanız başarıya ulaşacağınızı iddia ediyor. iPhone, iPod Touch ve iPad uyumlu uygulamanın fiyatı 1,79 TL.

Haberin Devamı

Sigarayı bırakıyorum
Bu zor süreçte size gerekli olan motivasyonu sağlarken, aynı zamanda ne kadar tasarruf ettiğiniz ve sağlığınızın hangi aşamada olduğu hakkında bilgi veriyor. Sigarayı bırakma konusunda günlük hayatta uygulayabileceğiniz basit önerilerde bulunuyor. Sigara içmeye devam ettiğinizde sizi kötü yönde nasıl etkileyeceğini somut resimlerle kanıtlarken, o an duyduğunuz sigara isteğini kırmayı sağlamayı amaçlıyor. Kaydettiğiniz gelişmeleri sosyal medyada paylaşmanızı sağlayan uygulama iPhone, iPod Touch ve iPad uyumlu ve 1,79 TL.

Yaşama dönüş operasyonu
Uygulama daha önce sigarayı bırakan bir kişinin deneyimlerini aktarıyor. 21 adımda sigaradan kurtulacağınızı iddia edem yöntem Kemal Polat’a ait. İki saatte yöntemin adımları tamamlanabiliyor. iPhone, iPod Touch ve iPad uyumlu ve ücretsiz.

My Last Cigarette - Son sigaram
1999’dan beri binden fazla içiciye sigara bıraktırmış olan bir programın uygulama versiyonu. Sigara içme alışkanlıklarınızı ve kişisel bilgilerinizi girdikten sonra uygulama sizin sağlık durumunuzu döküyor. Sigara içmediğiniz her gün bedeninizdeki değişimleri gösteren uygulama yaptığınız tasarruf miktarını da belirtiyor. Günlük önerilerle sigara krizine girmenizi engellemeye çalışan bu İngilizce uygulama iPhone, iPod Touch ve iPad uyumlu ve 6,99 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!