Sibirya soğukları geliyor

Güncelleme Tarihi:

Sibirya soğukları geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2012 11:32

Kar tüm Doğu'yu esir aldı. Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 334 köyle ulaşım sağlanamıyor. Soğuk ve yağışlı hava hafta sonu da etkisini sürdürecek. Cuma günü Marmara'da da kar bekleniyor.

Haberin Devamı

TÃœRKÄ°YE'DEN KIÅž MANZARALARIÂ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz kıyıları baÅŸta olmak üzere güney ve doÄŸu kesimlerde, yarın yağışların etkisini arttıracağı, doÄŸu bölgelerinde ise kuvvetli kar yağışı beklendiÄŸi belirtildi.      Â

Ä°ÅžTE BEÅž GÃœNLÃœK HAVA TAHMÄ°NÄ°

Yapılan açıklamada, yarın öğle saatlerinden itibaren İzmir’in güney kıyıları, Aydın, Muğla, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiği belirtildi. Akşam saatlerinden itibaren ise, Antalya’nın doğu kesimleri, Anamur, Hatay, Adana ve Osmaiye çevrelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte şiddetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışın beklendiği kaydedildi.

SİVAS'TA 39 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Haberin Devamı

DOÄžUDA KAR YAÄžIÅžI

Açıklamada, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Sivas çevrelerinde kuvvetli kar yağışının beklendiğine dikkat çekilirken, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı yetkililer ve vatandaşlar uyarıldı.

GÖKÇEADA'YA ULAŞIM DURDU

METEOROLOJÄ°'DEN YAÄžIÅž UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; Antalya'nın doğu ilçeleri (Alanya, Gazipaşa, Manavgat), Adana, Hatay ve Anamur çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (50-100mm), Antalya, Osmaniye ve Kahramanamaraş ile akşam saatlerinden sonra Mersin, Adıyaman, Malatya ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sibirya soğukları geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!