Shakhtar Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman olacak? Shakhtar Fenerbahçe maçı CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Shakhtar Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman olacak Shakhtar Fenerbahçe maçı CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 09:18

Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme rövanş maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? Maç hangi kanaldan canlı izlenebilecek. Ayrıntılarda ...

Haberin Devamı

Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda olacak? Maç şifresiz olarak hangi kanaldan izlenecek?

Maç: Shakhtar Donetsk Fenerbahçe

Saat: 21.45

Hakem: Felix Zwayer

Stat: Lviv Arena Stadı

Yayın: Digitürk 203. Kanal

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelecek. 5 Ağustos tarihinde Lviv Arena'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, 21.45'te başlayacak. Bu kritik mücadele, Digiturk üzerinde yayın yapan 203 numaralı kanalda naklen ekranlara gelecek.

Shakhtar Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman olacak Shakhtar Fenerbahçe maçı CANLI İZLE

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

5 Ağustos günü yapılacak olan 90 dakika sonunda 0-0’lık eşitlik bozulmazsa maçı uzatmaya kalacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde penaltılara gidilecek. Tur atlamak için Fenerbahçe gollü beraberlikle maçtan ayrılması veya galip gelmesi gerekiyor. Her türlü galibiyet ve gollü beraberlikte ekibimiz tur atlıyor.

Haberin Devamı

GÖKHAN YERİNE ŞENER

Sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın durumu merak konusu. Milli futbolcu antrenmanda zorlanmaya bağlı olarak adale sertliği yaşamıştı. Shakhtar maçına kadar iyi duruma gelmesi beklenen Mehmet Topal'ın maça yetişmemesi durumunda Pereira bu bölge için Raul Meireles'i de hazır bekletiyor.

Sakatlığı devam eden Gökhan Gönül ilk maçta olduğu gibi rövanşta da forma giyemeyecek. Gökhan'ın yokluğunda Şener Özbayraklı'nın Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkması bekleniyor.

Kadronun bir diğer soru işaretiyse Robin van Persie'nin durumu. Takıma geç katılan Hollandalı, ilk maça kulübede başlamış ve maçın 68. dakikasında oyuna dahil olmuştu. İlk karşılaşmadan sonra özel bir kuvvet programı uygulayan golcü oyuncu dayanıklılık ve kondisyon kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yaptı. Bu programın haricinde taktik antrenmanları da kaçırmayan van Persie konusunda Pereira henüz son kararını vermiş değil. Henüz 90 dakika oynayabilecek seviyeye gelmeyen Hollandalı için ilk maçtaki uygulama yine öne çıkan ihtimal olarak görünüyor.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMA, ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Futbolseverlerin yoğun tepkisi, Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının yayın hakkını elinde bulunduran digiturk'e geri adım attırdı.

DİGİTURK TEPKİLERE DAYANAMADI

Zorlu 90 dakikanın yayın hakkını satın aldıktan sonra, 30 TL'lik ücret belirleyen digiturk tepkilere dayanamadı.

Stattan maçı izleyecek Fenerbahçe taraftarları, 10 TL ile 30 TL arasındaki fiyatlarla bilet alabilirken, digiturk'ün kendi üyeleri de dahil olmak üzere tek 90 dakika için 30 TL fiyat belirlemesi özellikle sosyal medyada infiale neden olmuştu.

SHAKHTAR DONETSK MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Haberin Devamı

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen çalışma saat 10.00'da başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, dar alanda maç yaptı. Antrenman, taktiksel çift kale maçla tamamlandı.

Sol alt adalesinde sertleşme olan Mehmet Topal, antrenmanın ikinci bölümüne katılmadı. Gökhan Gönül, tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı sürdürdü. Robin van Persie, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı

SHAKHTAR DONETSK DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu Genel Koordinatörü Prof. Dr. Rüştü Güner, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk'in, Brezilyalı futbolcusu Fred'in doping maddesi kullandığının tespit edilmesi durumunda, UEFA kuralları gereği organizasyonlardan diskalifiye edilemeyeceğini söyledi.

Güner, Brezilya gazetesi Folha de S. Paulo'nun, 11 Haziran-4 Temmuz tarihlerinde oynanan Copa America'da, vücuttan sıvı atımını hızlandıran ve doping maddesinin tespitini zorlaştıran "diüretik" kullandığını öne sürdüğü Shakhtar Donetskli futbolcu Fred ve takımına gelebilecek muhtemel bir ceza hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

DİSKALİFİYE SÖZ KONUSU DEĞİL

UEFA Dopingle Mücadele Yönetmeliği'ne atıfta bulunan Güner, "12 maddenin 2. fıkrasına göre, bir takımın diskalifiye edilebilmesi için 2'den fazla sporcunun dopingli çıkması gerekir. Bu durumda Fred ceza alsa bile Shakhtar Donetsk'in diskalifiye edilmesi söz konusu değil" dedi.

Güner, Fenerbahçe maçında oynayan Fred'e, neden tedbir uygulanmadığı konusunda ise şunları ifade etti.

"A numunesi pozitif çıkan bir sporcuya, bazı maddelerde tedbir konabilir. Bazılarında ise tercihi tedbir uygulanabilir. Yani B numunesi sonuçlanmadan önce oynayıp oynamama tercihi sporcuya bırakılır. Bu olayda da tercih sporcuya bırakılmış olabilir. Sporcunun dopingli olduğuna karar verilirse cezası tedbir tarihinden itibaren başlar."

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında görev verdiği Fred'in durumuna ilişkin "Komplike bir şey yok. Fred'in oynamaması tavsiyesinde de bulunmuşlardı. Bu, gayri resmi bir tavsiyeydi. Bu bir testti. Onunla ilgili resmi bir karar mevcut. Muhtemelen doktorun sorumlu tutulması gerekiyor. 13 kilometre koşan bir futbolcunun herhangi bir ilaca ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Umarım ikinci testi geçecektir" yorumunu yapmıştı.

DEV MAÇA ALMAN HAKEM

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına konuk olacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 5 Ağustos Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

Ukrayna'nın Lviv kentinde TSİ 21.45'te başlayacak maçta Zwayer'in yardımcılıklarını yine Almanya'dan Guido Kleve ve Florian Steuer yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Sascha Stegemann olacak.

Shakhtar Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman olacak Shakhtar Fenerbahçe maçı CANLI İZLE

10 BİN KANARYA

Fenerbahçeli taraftarlar Shakhtar Donetsk ile oynanacak rövanş maçı için Ukrayna’ya kelimenin tam anlamıyla çıkarma yapacak... Taraftarlar maçın oynanacağı Lviv Arena’da Fenerbahçe’ye ayrılan bölümün yanı sıra Shakhtar’lı taraftarların oturacağı bölümlerden de biletler aldı. Kısacası Lviv’de oynanacak maçta yaklaşık 10 bine yakın Fenerbahçe taraftarı olacak. İşte bu durumu da yönetim, dün teknik heyet ve futbolculara iletti. Bunu hayretle karşılayan teknik direktör Vitor Pereira, “Bu gerçek mi? İnanılmaz bir şey. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında kilometrelerce uzakta bir şehirde oynayacağımız maç için taraftarın bize bu kadar destek olması beni çok duygulandırdı” dedi. Pereira futbolcularına da “Hepiniz bu desteğin hakkını vermeniz gerekiyor. Ben daha önce hayatımda böyle bir şey görmedim” diye seslendi.

VAN PERSİE: GÖZÜMLE GÖRMEDEN İNANMAM

Hollandalı yıldız Robin van Persie de, “Bundan önce birçok ligde oynayıp büyük maçlara çıktım. Böylesine tutkulu bir taraftar topluluğu görmedim. Ben hala inanamıyorum gözlerimle görmeden de inanmayacağım” ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!