Sezgin Erdoğan kimdir? MSB'den acı haber geldi!

Güncelleme Tarihi:

Sezgin Erdoğan kimdir MSBden acı haber geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2020 14:23

Tuğgeneral Sezgin Erdoğan İdlib'de kalp krizi nedeniyle şehit oldu. Konuya dair MSB'nin açıklama yapmasının ardından görevi başında şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Tuğgeneral Sezgin Erdoğan kimdir nereli? İşte, Şehit Sezgin Erdoğan hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, kalp krizi geçirmesi sebebiyle kaldırıldığı hastanedeki müdahalelere cevap vermeyerek şehit oldu. MSB tarafından yapılan açıklamada, 'Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz' ifadesine yer verildi. İşte, MSB'nin o açıklaması ve Tuğgeneral Sezgin Erdoğan hakkında bazı bilgiler...

MSB, "Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." açıklamasında bulundu.

MSB'den gelen açıklama şu şekilde:

Kahraman silah arkadaşımız Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Haberin Devamı

SEZGİN ERDOĞAN KİMDİR?

Uzun yıllardır TSK bünyesinde farklı rütbelerde görevler alan Sezgin Erdoğan, bir dönem Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı olarak da görev yapmıştı.

Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Ağustos 2019'da İstanbul Bağcılar'daki 47. Tugay Komutanlığı'na atanmıştı.

Sezgin Erdoğan'ın eşi de Isparta Adliyesi'nde hakim olarak görev yapıyordu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!