Sevgilisini trene itti

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini trene itti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD'de bir çılgın, kilometrelerce takip ettiği eski sevgilisinin otomobilini yük treninin altına itti. Hem eski sevgili, hem de araçtaki 3 kişi feci şekilde öldü.

Kadını tehdit etti

Korkunç olay Pennsylvania eyaletinin Sinking Spring kasabasında meydana geldi. Candace Wertz isimli genç kadın, markette eski sevgilisi Carlos Diaz Santiago ile karşılaştı. Wertz adamın tehditleri üzerine 2 yaşındaki oğlu John Michael'i, beraberindeki Cynthia Jacques adlı kız arkadaşını ve onun kızı Alissa'yı alıp arabasıyla uzaklaşmak istedi.

Ölümüne takip başlıyor

Ancak Carlos Diaz Santiago adlı çılgın áşık da, kendi arabasına binerek genç kadının peşine düştü. Sakin kasaba sokaklarında polisiye filmleri andırır bir kovalamaca başladı. Kadın cep telefonuyla polis imdat telefonunu arayarak yardım istedi. Bu sırada kasabanın ortasından geçen demiryoluna gelen genç kadın, yaklaşmakta olan yük trenini görerek durdu.

Aracıyla öndekini itti

Kendi aracıyla kadının kullandığı arabanın arkasına sokulan Santiago, birdenbire içinde 4 kişi bulunan aracı arkadan iterek hızla yaklaşan trenin önüne sürdü. Trenin altında metrelerce sürüklenen otomobildeki Candace Wertz ile oğlu olay yerinde, arkadaşı Cynthia ve kızı ise hastanede öldü. Evinde yakalanan katil, cinayetten yargılanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!