Sevgilisini sokakta bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini sokakta bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2009 12:24

BURSA'da şoför, 56 yaşındaki Metin Dakuşlu, 2 yıl önce ayrıldığı birlikte yaşadığı sevgilisi 45 yaşındaki Şadiye Türkoğlu'nu, sokak ortasında karnından bıçakladı. ‘

Sahtecilik' suçundan arandığı belirlenen Dakuşlu gözaltına alınırken, “Birlikte yaşıyorduk, ayrıldık. Bu sabah işe giderken kendisiyle konuşup, tekrar bir araya gelmemizi istedim. Olumsuz cevap verince bıçakladım” dedi.

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Caddesi'nde meydana geldi. Geçimini şoförlük yaparak kazanan Metin Dakuşlu, çay ocağında çalıştığı fabrikaya gitmek isteyen Şadiye Türkoğlu’nu karnından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Bekar olduğu belirtilen Şadiye Türkoğlu, kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doktorlar Türkoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı. Olaydan sonra kaçan ve polis tarafından suç aleti bıçak ile yakalanan Metin Dakuşlu, şöyle dedi:

“1'i kız 2 çocuğum var. Eşimden yıllar önce boşandım. Daha sonra Şadiye ile yaşamaya başladım. İki yıl önce ayrıldık. Bu sabah tekrar yanına gidip birlikte yaşamamıza devam etmek için kendisine teklif ettim. Kabul etmedi. Yalvarmama rağmen olumsuz cevap verince çılgına dönüp, ‘Birlikte yaşamayı kabul etmezsen al sana iki bıçak’ diyerek onu karnından yaraladım.”

Soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ‘Sahtekarlık'tan aranan Metin Dakuşlu, ifadesi alındıktan sonra ‘Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan adliyeye çıkartılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!