Sevgililer gününde çılgın evlilikler

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer gününde çılgın evlilikler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2002 11:28

Tayland, Sevgililer Günü dolayısıyla sıradışı evlilik törenlerine sahne oldu. Ülkenin kuzeyindeki Lampang bölgesinde, 3 çift geleneklere uygun bir şekilde fil üstünde yaşamını birleştirirken, güneydeki Trang bölgesinde aralarında Hint, Japon ve Korelilerin bulunduğu 13 çift, Andaman Denizi'nde su altında evlilik yemini etti, alyanslarını taktı ve su geçirmez nikah belgelerini imzaladı.

Ülkenin güneyindeki Suran Thani bölgesinde ecstasy satıcılığı yapmaktan 2000 yılı Ağustos ayında mahkum olan İrlandalı Garret Dillon, Taylandlı kız arkadaşı Meena Sae Han ile cezaevinde dünya evine girdi. Törene çiftin 2 yaşındaki kızlarının yanı sıra aileleri, mahkum arkadaşları ve gardiyanlar da katıldı.
Damatlıkla evlenmesine izin verilen Dillon, Channel 11 televizyonuna yaptığı açıklamada, ''Sevgililer Günü dolayısıyla bize bu şansı tanıyan cezaevine minnettarız. Kızımın yasal anlamda babası olduğum için mutluyum'' dedi.

Başkent Bangkok'da ise 300'ü aşkın sevgili ''Aşk Bölgesi'' olarak kabul edilen Bangrak'da evlenmek için sabahın ilk saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Nikahı kıyılan ilk çift Ekachai Athirajsintop ile Pensri Sonteerayanond, altın ve yakutla süslenmiş evlilik cüzdanlarına sahip olan 10 çiftten biri oldu. Bölgede yaklaşık 1200 çiftin evlenmesi bekleniyor. Tayland'da gençler, Sevgililer Günü'nü bekaretlerinden kurtulmak için uygun zaman olarak görüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!