Sevgililer Günü böyle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Günü böyle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Dün kutlanan Sevgililer Günü'nde aşıklar, aşklarını değişik biçimlerde dile getirdiler. Kimisi bir gülle, kimisi bir hediyeyle eşine duyduğu sevgiyi somutlaştırdı. Bazıları ise sıradışı yöntemleri tercih etti.

GAZETE İLANLARI

Birçok aşık, sevgilerini gazete ilanı aracılığıyla dile getirdi. Birçok ilanda Barış Manço'nun şarkı sözlerinin olması dikkat çekti. İlanlarda şifreli, erotik, saldırgan ve komik mesajlar da yer aldı. Gazetelerde yer alan ilginç sevgi mesajlarından bazı bölümler şöyle:

Al bu gülü karına ver / Seni çok seven Kral Hüseyin / Canımın suyu seni çok seviyorum / Antikoru olmayan virüsümsün / Bıdığımdan erkeğime / İzocanıma, ho ho hover, süpürür döver, her yeri temizler, hover hover hover, küçük cezvem seni çok seviyorum / Seni çok seviyorum. Yarım porsiyonun!

YETMİŞİNDE AŞK

Antalya Huzurevi'nde kalan ve emekli maaşı almak için girdikleri kuyrukta tanışıp 4 aydır flört eden 70 yaşındaki Seyfettin Kaya ile 60 yaşındaki Elif Kurt, Sevgililer Günü'nde nişanlandılar.

SAMSUNLU PİLOT

26 yaşındaki pilot İlker Akkara, Sevgililer Günü'nde uçağın arkasına ‘‘İnci, I love you’’ yazan pankartla dolaştı. Akkara, yoğun işi nedeniyle yanına gidemediği için küsen İstanbul'daki sevgilisinin gönlünü almayı başardı.

ECEVİT'İN MESAJI

Bülent Ecevit, sevginin, duyguların en yücesi olduğunu, sevgi ne kadar yaygın olursa ülkede ve dünyada barışın o kadar kolay sağlanacağını söyledi. Ecevit, gazetecilerin ‘Sevgililer Günü’nü anımsatmaları ve ‘‘Eşinize bir hediye aldığınız mı?’’ sorusu üzerine, ‘‘Ona vakit bulamadık. Ama bizim için her gün sevgililer günü’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!