Sevgiliden parkta ölüm randevusu

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliden parkta ölüm randevusu
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2011 00:00

Fırıncı Yusuf Gürle, 2 çocuğunu da alarak kendisini terk eden hemşire sevgilisiyle barışmak istedi. Parktaki randevuya gelen sevgilisini pompalı tüfekle vuran fırıncı kaçtı.

Haberin Devamı

KONYA’nın Selçuklu İlçesi’nde özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Durdane Duran (23), 4 yıl önce fırıncılık yapan Yusuf Gürle ile birlikte yaşamaya başladı. Çiftin bu sürede 2 çocukları oldu. Evde şiddet yaşanmaya başlayınca Durdane Duran 2 ay önce çocuklarını alarak, Konya’daki akrabalarının yanına yerleşti. Önceki gece 21.30 sıralarında Duran, kız kardeşi ve eniştesi ile birlikte Yusuf Gürle ile buluşmak üzere Akıncılar Parkı’na gitti.

Tartışmaya silah karıştı

Barışmak için buluşmaya gelen çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürle, kendisine çocuklarını göstermek istemediğini iddia ettiği Duran’a otomobilinde getirdiği pompalı tüfekle ateş etti. Göğsünden vurulan Duran yere yığılırken, Gürle kaçtı. Duran kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Suç ortakları yakalandıÂ

Cinayet sırasında olay yerinde olan ve gözaltına alınan Tahsin Koçak’ın (21), Gürle’nin isteği üzerine otomobilden tüfeği getirdiği, Fatih Budak’ın (23) ise ikili arasındaki buluşmayı sağladığı belirlendi. Pompalı tüfek 500 metre ilerdeki fırının odunları arasında bulundu. Gürle aranıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!