Sessiz kalmak istemiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Sessiz kalmak istemiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 01:34

KADIN ve Demokrasi Derneği (KADEM), İsrail’in Gazze’ye yönelik operasyonları ve Filistinli annelere yönelik sözleriyle tepki çeken İsrailli Milletvekili Ayelet Shaked’i, İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto etti. Protesto eylemine Başbakan Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak da katıldı.

Haberin Devamı

Albayrak, “Sivil bir tepki göstermek için buradayız. Sessiz kalmak istemiyoruz. Elimizden geleni yapmalıyız. Boykot, yatırımların çekilmesi gibi Batı’da hareketler var. Desteklenmesi gerekiyor” dedi. Grup başkonsolosluğa ‘Bayan Hitler Ayelet Shaked’ yazılı çelenk bıraktı.Grup üyesi kadınlar, Filistinli kadınlara destek vermek ve söylemleri nedeniyle İsrailli kadın milletvekili Ayelet Şaked'i Şprotesto etmek için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde bir araya geldi. Grup, "Bu zulme sessiz kalma", "Anneler yaşayacak, zalimler yok olacak", "Filistinli analar mücahit doğuracak" yazılı dövizler taşıdı.

Sessiz kalmak istemiyoruz
İSRAİLLİ VEKİLDEN ZEHİRLİ SÖZLER





ERDOĞAN'IN KIZI ESRA ALBAYRAK EYLEMDE


Sessiz kalmak istemiyoruz


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Haberin Devamı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!