Servodata, yeni çözümleriyle CeBIT’te

Güncelleme Tarihi:

Servodata, yeni çözümleriyle CeBIT’te
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

Servodata, 5-10 Eylül, 2006 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarında, İş Dünyası çözümlerini katılımcılarla paylaşacak. Servodata Türkiye distribütörü olarak bünyesinde bulundurduğu 6 önemli dünya lideri ürün ile CeBIT Eurasia'da 2. Hall, 221A numaralı standda fuar ziyaretçileri ile buluşacak.

Haberin Devamı

Kurumsal çözümler, ürünlere katma değer sağlayan gömülü teknolojiler ve her büyüklükteki işletmeye yönelik yenilikçi fikirlerin yer alacağı CeBIT Bilişim Eurasia'da Servodata, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına çözüm olarak Türkiye bilişim pazarına kazandırdığı ürünler olan Progress Software, Panda Software, Applix Business Intelligence, Datadirect, SOA Çözümleri (Sonic Software) ve Optio Software' in tanıtım çalışmalarını fuar boyunca sürdürecek.

 

Servodata çözümleri arasında şunlar yer alıyor:

 

Yazılım Teknolojileri: Progress Software is uygulamalarında uygulama geliştirmeyi, çalıştırmayı, entegrasyonu ve yönetimi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yazılım tedarik ediyor. Uygulama geliştirenin verimliliğini arttırarak, uygulama geliştirme zamanını düşürüyorve sağlanacak yararın gerçekleşmesini hızlandırıyor.

 

Haberin Devamı

Güvenlik Çözümleri: Panda Software merkezi yönetimli güvenlik çözümleriyle virüs, truva atı, casus yazılım, “rootkit”, “phishing”, çöp posta ve diğer İnternet tehditlerine karşı sunucuları, ağ geçitlerini ve ağın tüm giriş noktalarında büyük organizasyonları, kobileri ve ayrıca bireysel kullanıcıları Internet tehditlerine karşı doğru ve etkin bir savunma hattıyla koruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!