Sert ve yüksek yüzüyle kardeşinden ayrılıyor

Güncelleme Tarihi:

Sert ve yüksek yüzüyle kardeşinden ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2006 00:00

Yeni Ford Fusion ise iki donanım seviyesinin yanı sıra Fiesta’da da görev yapan biri benzinli ve ikisi dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Yeni Fusion’daki dış değişiklikler kardeşinden daha da farklı olmasına yardım etti. Fusion, Fiesta’nın farklı bir müşteri grubu tarafından hayata geçirilen farklı karakterli bir otomobil. Fusion’ın tasarım aşamasında hem pratikliği hem de geniş iç hacmi dikkate alındı. Böylece, daha sert ve daha yüksek bir yüze sahip bir görünüm ortaya çıktı.

Özellikle Fiesta’ya göre çok farklı olan ve üst köşelerinde belirgin turuncu sinyaller içeren yeni kare farlar, bütünüyle yenilenmiş ön bölümde fark edilen tasarım detayları. Yeni tasarlanan ön tamponun daha belirgin ve derin hatları yanında ise krom çerçeveli yeni sis farı yuvaları yer alıyor. Aracın ön tarafındaki en önemli değişim ise yeni sofistike ızgara tasarımı. Bu tasarımsal ’imza’ aracın başka yerlerinde, örneğin arka far grubunun yüzeyine de işlenmiş.

Yeni görünümde yerini alan daha geniş ve kalın yan gövde çıtaları tamponlara doğru kıvrılarak devam ediyor. Arka stop lambası grubunda yeni kırmızı far kaplamaları ve çift arka sis farları önceki tekli sis farının yerini alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!