Sergiler

Güncelleme Tarihi:

Sergiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

İSTANBUL

Genç sanatçı Özge Kürkçüoğlu'nun yapıtları 12 Temmuz'dan başlayarak ay sonuna kadar Büyükada Kültürevi'nde sergilenecek. Çelik Gülersoy'un katkısıyla düzenlenen serginin başlığı İpek Üzerine Gravürlerle İstanbul.

Ressam Karin Cincioğlu'nun Venedik'te Karnaval başlıklı sergisi, 22 Temmuz tarihine kadar Galeri Estet'te sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sanatçı tablolarında dünyanın en egzotik kentlerinden biri olan Venedik'te her yıl tekrarlanan karnavaldan izlenimler sunuyor.

ANKARA

Ankara'da yaz ayları ile birlikte sanat galerileri karma resim sergilerine ağırlık vermeye başladı. Dam Sanat Galerisi ay boyunca çok sayıda ressamın eserlerini toplu olarak sergilemeyi sürdürüyor. Çok sayıda çalışmanın bir arada düzenlendiği sergi ilgi çekiyor.

Milo Sanat Galerisi karma resim sergisi ile sanatseverlerin karşısında. Sergide Nihat Aksakal, Elif Başarır, Hasan Kıran, Ferit Ünver ve Hüseyin Yıldırım gibi çok sayıda sanatçının çalışmalarına yer veriliyor. Sergi 30 Temmuz tarihine kadar açık kalacak.

The British Council Sanat Galerisi İki Sanatçı İki Yaklaşım isimli sergi ile sanatseverlerin karşısında. Sergide Z. Asude Barlas ve Devlet Dirik'in çalışmaları yer alıyor. Etkinlik 21 Temmuz tarihine kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı Sanat Galerisi'nde 11 kadın sanatçının çalışmaları sergileniyor. Çoğunluğunu emekli ev kadınlarının oluşturduğu sanatçıların eserleri hafta içinde sergilenmeyi sürdürüyor. Etkinlikte Asuman Küçükşahin, Çiğdem Albayrak, Ebru İnan, Gül Uğurlu, İffet Çekirdek, İnci Güven, Mehtap Özen, Nevin Yüksel, Sevinç Güven, Şenel Baştiryaki ve Yasemin Mumcu'nun çalışmalarına yer veriliyor

Kavaklıdere Sineması Yılın En İyi 11 Filmi isimli bir gösterimi gerçekleştiriyor. Kış aylarının en fazla ilgi çeken yapımları Temmuz ayı içinde her gün dönüşümlü olarak gösteriliyor. 11 Temmuz'da Büyük Lebowski, 12 Temmuz'da Er Ryan'ı Kurtarmak, 13 Temmuz'da Barut Fıçısı, 14 Temmuz'da Benim Adım Joe isimli filmler gösterimde.

Sheraton Açık Hava Sineması kış aylarının ilgi çeken filmlerini kaçıranlar için yeniden gösterime sokuyor. 11 Temmuz akşamı Armageddon, 12 Temmuz akşamı İnce Kırmızı Hat, 13 Temmuz akşamı Kara Kedi Ak Kedi filmleri gösterimde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!