Şenses: AKP ülkemizde satılmadık yer bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Şenses: AKP ülkemizde satılmadık yer bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 12:48

BODRUM İskele Meydanı'nda, MHP'liler tarafından düzenlenen, yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı mitinge, daha önceleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla tanınan şarkıcı Adnan Şenses damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Şenses elinde MHP bayraklarıyla katıldığı mitingde, “AKP'ye asla gönül vermedim, onların yolunda olmadım. Ülkemizde satılmadık yer bırakmayan AKP'nin iktidardan gitmesi için MHP çatısı altında elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

MHP Bodrum ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Oy ver, AKP'den kurtul’ mitingi İskele Meydanı'nda düzenlendi. Bodrum ve beldelerinden yaklaşık üç bin kişinin katıldığı mitingi gemilerle limana gelen ve Bodrum'a kalesini ziyaret eden turistler de ilgiyle izledi.
MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, söz yazarı Kerem Güney, milletvikili adayları Prof. Dr. Metin Ergün, Hasan Gezgin ve Dr. Nejat Sönmez'in de katıldığı miting alanında sık sık Başbakan Erdoğan ve AKP aleyhine slogan atıldı. ‘Oğul Bilal'e 3 milyon dolara gemi, vatandaş Bilo'ya bir torba kömür’ pankartının dikkat çektiği mitinge elinde MHP bayraklarıyla katılan sanatçı Adnan Şenses damgasını vurdu. Miting anında Bodrum kalesini ziyarete gelen turistler, coşkulu kalabalığı görünce şaşırdı.

Haberin Devamı

Şenses mitinge katılan MHP'lileri coştururken yaptığı konuşmada, “AKP'ye asla gönül vermedim, onların yolunda olmadım. Ülkemizde satılmadık yer bırakmayan AKP’nin iktidardan gitmesi için MHP çatısı altında elimden gelen gayreti göstereceğim. Siz gençler ve kadınlarımız lütfen MHP'nin çizdiği yoldan ayrılmayın, ülkemizin topraklarını sattırmayın, satanlara göz yummayın, fırsat vermeyin” dedi. Şenses davul zurna eşliğinde iki şarkısını MHP'liler için söyledi.

Şenses: AKP ülkemizde satılmadık yer bırakmadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!