Şemsi Hanım’ın kanlı aşkı

Güncelleme Tarihi:

Şemsi Hanım’ın kanlı aşkı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2007 00:00

Şemsi Bilir, "Ya kocandan boşan, ya da seni kaçırayım" diyen bakkal sevgilisine kocasını öldürttü. Cinayeti bir ay planlayan 2 çocuk annesi "Bakkalı çok seviyordum" dedi.

ANKARA Etimesgut’ta 2 çocuk annesi Şemsi Bilir (41), mahallenin bakkalı olan iki çocuklu Nizamettin Adalan’a (36) áşık oldu. İlişkilerinin her geçen gün daha da ilerlemesi üzerine bakkal Adalan, sevgilisine "Ya kocandan boşan ya da seni kaçırayım" dedi. Ancak iddiaya göre Şemsi Bilir "Bu yaştan sonra biriyle kaçamam. İki çocuğum var. Boşanmak da olmaz" cevabını verdi.

Bir süre sonra iki çocuk annesi kadın, bakkal sevgilisine, "Müthiş bir plan yaptım, kocamı öldüreceğiz. Her şeyi bana bırak" dedi. Kadın planını 5 Eylül’de uygulamaya koydu. Buna göre Şemsi Bilir, saat 24.00 sıralarında işten çıkarak eve dönen kocası Bekir Bilir’i aradı ve 12 yaşındaki çocuklarının kaybolduğunu söyledi. Telaşla eve gelen Bekir Bilir’i kapı önünde Adalan karşıladı. "Senin çocuğu en son bir arazide görmüşler, benim arabayla gidip bakalım" diyen Adalan, Bilir’i üç kilometre uzaklıktaki bir araziye götürüp yedi kurşunla vurarak öldürdü. Boş kovanları ve silahı da evinin bodrumuna gömdü.

TELEFON ELE VERDİ

Dedektifler, şüpheli davranışlarda bulunan Şemsi Bilir’in cep telefonu görüşmelerini incelemeye aldı. Sık sık görüştükleri belirlenen Bilir ve sevgilisi gözaltına alındı. Cinayeti kabul eden Şemsi Bilir "Bakkalı çok seviyordum. Boşanacağımıza öldürmenin daha doğru olduğunu düşünüp plan yaptım. Bir ay cinayeti planladım. Yakalanmayacağımızı düşünüyorduk" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!