Sekste erkek bencilliği lezbiyen orgazmı artırdı

Güncelleme Tarihi:

Sekste erkek bencilliği lezbiyen orgazmı artırdı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2006 00:00

Avustralya’da yapılan bir araştırmaya göre kadınlar, lezbiyen ilişkide daha fazla orgazm oluyorlar. Araştırmacılara göre bunun nedeni, sevişme sırasında bencil bir biçimde kendilerine konsantre olan ve kadını düşünmeyen erkekler.

Avustralya’da yapılan araÅŸtırma 19 bin kadın üzerinde yapıldı ve ilginç sonuçlar ortaya çıktı. AraÅŸtırmaya göre heteroseksüel seviÅŸme sırasında orgazm olduÄŸunu söyleyen kadınların oranı yüzde 69, lezbiyen seviÅŸmede orgazm olduklarını söyleyenlerin oranı ise yüzde 76. AraÅŸtırmacılar bu sonuçlardan seviÅŸirken sadece kendilerine konsantre olan bencil erkekleri sorumlu tuttular.Â

Araştırmacılar ayrıca birçok kadının isteksizce seks yaptıkları için orgazm olmadığını, sevişmeyi orgazm olmadan bitiren erkeklerin ise sadece yüzde 5.2 olduğunu da kaydettiler. "Journal of Sex" dergisinde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, kadınların dörtte üçü son cinsel faaliyetlerinde bir çeşit "elle tatmin olma" yaşadıklarını, dörtte biri ise oral seks yaptıklarını söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!