Şehit polis iyi kalbiyle hatırlanacak

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis iyi kalbiyle hatırlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2020 07:00

Operasyonda yüksekten düşerek ağır yaralanan ve önceki gün şehit olan polis memuru 44 yaşındaki Hakan Çetinkol, son yolculuğuna uğurlandı. Hakan Çetinkol, İstanbul’daki sokağa çıkma yasağı sırasında ağlayan bir çocuğa emzik alıp götürdüğü görüntüyle gönüllerde taht kurmuştu.

Haberin Devamı

İstanbul Esenyurt’ta 9 Mayıs’ta sabaha karşı saat 03.30 sıralarında bir adrese düzenlenen kumar operasyonu sırasında şüphelilerden biri çatıya kaçtı. Şüpheliyi indirmek için peşinden giden polis memurlarından Hakan Çetinkol, buradaki tenteye basınca yüksekten düşerek ağır yaralandı. Yaklaşık 3 ay süren yaşam savaşının ardından önceki akşam evli ve 2 çocuk babası Hakan Çetinkol şehit düştü. Çetinkol için dün İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze nakil aracıyla getirilen Şehit Çetinkol’un naaşı tören mangasıyla tören alanına getirildi. Şehidin ailesini burada İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş karşıladı. Şehidi uğurlama töreninde gözyaşları sel oldu. Saygı duruşunun ardından şehit polis memuru için dualar edilerek cenazeye katılan yakınlarından ve mesai arkadaşlarından helallik alındı. Tören sonrası evine götürülerek burada da helallik alınan şehit polis Çetinkol’un memleketi Siirt’te toprağa verileceği belirtildi.

Haberin Devamı

‘DUANIZI EKSİK ETMEYİN YETER’ DEMİŞTİ

Şehit polis memuru Hakan Çetinkol, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında geçen nisan ayında 48 saatlik sokağa çıkma yasağı sırasında bir ailenin yardımına koşmuştu. Küçük çocukları emziği kaybolduğu için sürekli ağlayan ailenin 155’i araması üzerine Çetinkol, nöbetçi eczaneden emzik satın alarak babasına teslim etmişti. Çetinkol, teşekkür edip emziğin parasını ödemek isteyen babaya, “Duanızı eksik etmeyin yeter” demişti.

Şehit polis iyi kalbiyle hatırlanacak
Bir çocuğun emziğindeki sevinç...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!