Kahraman astsubay Halisdemir'in kayınvalidesi toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kahraman astsubay Halisdemirin kayınvalidesi toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2016 15:32

Halisdemir Ailesi'nin acı günü... Bursa’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kahraman astsubay şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kayınvalidesi, 68 yaşındaki Fatma Halisdemir’in cenazesi Niğde’nin Bor İlçesi’ne bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde toprağa verildi.

Haberin Devamı

15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir’in kayınvalidesi Fatma Halisdemir, ziyaret için gittiği Bursa’da geçirdiği kalp krizi sonucu götürüldüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamadı.

Ömer Halisdemir’in aynı zamanda babasının kuzeninin eşi olan Fatma Halisdemir’in cenazesi memleketi Niğde'nin Bor İlçesi’ne bağlı Çukurkuyu Beldesi’ne getirildi. Çukurkuyu Mezarlığı’ndaki cenaze törenine Niğde Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

KAHRAMANIN MEZARININ YAKININA DEFNEDİLDİ

Burada kılınan cenaze namazının ardından Halisdemir’in cenazesi kahraman damadı Ömer Halisdemir’in mezarına 10 metre uzaklıkta toprağa verildi. Cenaze katılanlar daha sonra Ömer Halisdemir’in mezarına geçip, dua etti.

Kahraman astsubay Halisdemirin kayınvalidesi toprağa verildi

VALİLİK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Halisdemir’in kayınvalidesi Fatma Halisdemir, Bursa’daki akrabalarını ziyarete geldiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti. Vefat haberini alan Bursa Valisi İzzettin Küçük, hastaneye giderek aileye taziyelerini iletti. Vali Küçük, Allah’tan rahmet dilediği Fatma Halisdemir’in Niğde’den Bursa’ya yakınlarını ziyarete geldiği esnada rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığını söyledi. Vali Küçük, "Halisdemir ailesi, bağırlarından çıkardıkları kahraman astsubayımız ile artık tüm Türkiye’ye mal olmuş bir ailedir. Bu ülke için kanlarını seve seve vermiş tüm şehitlerimizin emanetleri, bizim emanetlerimizdir. Onların her daim yanlarında olmakta boynumuzun borcudur" dedi.

BAKMADAN GEÇME!