Şehir şıklığı

Güncelleme Tarihi:

Şehir şıklığı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

DKNY'in son koleksiyonunun ilham kaynağı New York. Eklektik, hızlı, kişisel ve özgür seçimlerin şehri ve DKNY'ın çok seçenekli koleksiyonu, kendi stilini bulmak isteyenler için birleşti. 72 farklı rengin kullanıldığı koleksiyonda, doğallığın güzelliği ile sentetiğin modern çağrışımları birarada; tıpkı şehirler gibi. Hava kadar hafif ve uçuşan kumaşlarla, çizgili desenle, bol kesimler, yıkanmış, buruşuk gibi detaylar; aynı ruh haliniz gibi.

Jengaseverlere müjde

Satışa sunulduğu 1996 yılından beri sevilerek oynanan Jenga oyunu klasik tarzından sıyrılıp renkli, cıvıl cıvıl yeni modeli ile piyasaya sunuldu. Yeni model çok daha renkli, çok daha eğlenceli ve taşları rengarenk. Adı Jenga Ultimate. Tutkulu Jenga oyuncuları Jenga Ultimate'e bayılacak.

Zamana meydan okuyanlara

İsviçre'nin ‘‘aile saatçılığı’’ geleneği ile 100 yıldır üretilen CANDİNO saatleri geniş koleksiyonu ve zarif çizgisi ile zamana meydan okuyor. Şık görüntüsünün yanı sıra, masif çelik kasası ve bileziği. safir camı, vidalı kapağı, su geçirmezliği, 18k altın kaplaması, pil bitim ikazı ve kelebek kilit sistemi ile üstün teknoloji ürünü.

Mutfakta ekonomi

AEG, Türk tüketicisinin ihtiyaçlarını göz önünde tutarak, Avrupa'da tasarlanıp üretilen Softline Favorit bulaşık makinelerini piyasaya sundu. 12 kişilik yemek takımı yıkama kapasitesine sahip olan Favorit bulaşık makineleri, son derece düşük enerji ve su kullanımı ile çağdaş tüketicinin bütçesine tasarrufu da getiriyor.

Çağın erkeğine

Moschino'nun piyasaya sürdüğü yeni erkek parfümü. Çağın erkeğini tanımlayan yeni bir anlayışla hazırlanmış bir koku. Adeta erkekliğin sinema-tografik bir alıntısını anımsatan küçük viski şişesine benzer bir şişe ile Moschino severlerin beğenisine sunuluyor.

Bazıları sıcak sever

Kom'un yumuşak ve kullanışlı Maya atlet ve külot takımı soğuk günlerin vazgeçilmezi olacak. Kumaşının dokunuşu nedeniyle son derece yumuşak ve kullanışlı olan ‘‘Maya’’ takımın fiyatı, atlet 3.700.000TL, külot 1.250.000TL.

Güllük'e yeni otel

CHI Türkiye'deki otel sayısını artırıyor. Ege'nin şirin kasabası Güllük kendi adıyla yeni bir otele sahip oldu. 22 Şubat'ta hizmete giren Corinthia Güllük Otel, ünlü İtalyan tasarımcı Gaspuricci tarafından iş ve tatil amacıyla seyahat edenler için özel tasarlandı. Bodrum-Milas Uluslararası Havaalanına sadece 15 dakikalık uzaklıkta olan Corinthia Güllük Otel aynı zamanda özel bir ‘‘dalgıçlık paketini’’de ilgilenenlere sunuyor.

Falım’da yeni lezzet

Dandy Sakız ve Şekerleme Sanayi A.Ş. tarafından piyasaya sunulan Falım Meyve Bahçesi serisinin yeni ürünleri Falım Çilek ve Falım Karışık Meyve aromalı yeni lezzetleri ile 7'den 70'e herkesi farklı tatlarla tanıştırıyor.

25 yaş ve üstündekilere

Oriflame, içinde yer alan altı ayrı ürünle ciltte harikalar yaratacak yeni cilt bakımı serisi ‘‘Skin Structures’’ı tanıttı. 25 ve üstü her yaş ve cilt yapısına sahip kadının kullanabileceği bu yeni ürünün en önemli özelliği, cildin doğal koruyucu yapısına çok benzeyen EMS konsantresi ürün formüllerinin, cilde hızlı ve maksimum düzeyde etkisini göstermesi.

Mulan'la diş temizliği

Colgate yeni diş fırçasıyla, cesur ve gururlu kahraman Mulan'ı çocuklarla buluş-turuyor. Diş fırçala-mayı çocuklar için vaz-geçil-mez bir zevk haline getir-meyi amaç-layan Colgate, Junior serisini Mulan' dan önce Dalmaç-yalı, Herkül ve Orman Çocuğu karakterleri ile süslemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!