Şeffaf Oda başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Şeffaf Oda başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2007 00:00

“Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda”, yeni yayın dönemine çok özel konuklarıyla bugün saat 11.15'te Kanal D ekranlarına geliyor.

Haberin Devamı

Klasikleşmiş seviyeli kültür-sanat, sohbet programının bu haftaki konukları, 450 rekor oyla Meclis Başkanı seçilen Köksal Toptan ile oyuncu ve gazeteci kimliği ile adını duyuran İclal Aydın. Güneri Cıvaoğlu konuklarıyla sıcacık sohbetini sürdürürken, Altın Kızlar da, Esma Sultan Yalısı’nın muhteşem atmosferinde Şeffaf Oda’ya renk katıyor.

Programdaki bazı bölümler şöyle:
* Köksal Toptan’ın soyadı nereden geliyor? Meclis Başkanı Toptan, aşkları ilkokul sıralarında başlayan eşi Saime Hanım’a nasıl aşk şiirleri yazıyordu? Köksal Toptan’ın dizelerinden eşi Saime Hanım’a hiçbir yerde duyamayacağınız aşk şiirleri… Yeni Anayasa çalışmalarında TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın rolü ne olacak? 1 Ekim’de açılacak Meclis önümüzdeki dönemde neler yapacak? Başkan seçildiği gün torun sahibi olan Köksal Toptan’ın çocuklarına yazdığı ve 20 yıl sonra okumalarını istediği mektupta neler yazıyor?

Haberin Devamı

* İclal Aydın kızına yazdığı duygu dolu mektubu okudu, Altın Kızlar’dan Berna’yı nasıl ağlattı? İclal Aydın’ın kızıyla ilişkisi nasıl?

* Güneri Cıvaoğlu ve İclal Aydın soruyor, TBMM Başkanı Köksal Toptan tüm içtenliğiyle cevaplıyor. Altın Kızlar, Başkan’ın en sevdiği şarkıları söylüyor…

Yayın Tarihi : 30 Eylül Pazar/2007
Yayın Saati : 11.15

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!