Sedat’ı Pokemon ile kandırıp kesmişler

Güncelleme Tarihi:

Sedat’ı Pokemon ile kandırıp kesmişler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2001 00:00

Haberin Devamı

Almanya'da, 9 yaşındaki Türk çocuğu başı kesilerek öldürüldü. Canilerin çocuğu, ‘‘Sana Pokemon alacağız’’ diye kandırdığı öne sürüldü.

ALMANYA'nın Duisburg Kenti'nde dört gün önce esrarengiz şekilde ortadan kaybolan 9 yaşındaki ikinci sınıf öğrencisi Sedat Aydın'ın feci bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Türk çocuğunun Luisen Sokağı'nda eski elbiselerin atıldığı konteynerin içinde kesilmiş başı ve bir bavul içinde de parçalara ayrılmış çıplak cesedi bulundu. Sedat'a tecavüz edilip edilmediğinin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi.

Özel ekip kuruldu

Sabah gezintiye çıkan bir Alman'ın köpeği koku alarak gittiği konteynerin içinde kesik baş buldu. Olay yerine gelen polis ekibi de, konteynerin yanına bırakılmış bavulda çıplak bir çocuk cesediyle karşılaştı. Parçalara bölünmüş çocuğun kimliğini özel bir ekip araştırdı. Sonuçta, ceset parçalarının Sedat Aydın'a ait olduğu belirlendi.

Caniler Türkçe konuşmuş

OLAY geçtiğimiz salı günü yaşandı. Sedat, arkadaşlarıyla Pokemon kartlarını değişmek üzere evden çıktı. Sedat'la Otto Caddesi'nde karşılaştıklarını söyleyen arkadaşları olay anını şöyle anlattılar: İyi giyimli, uzun boylu biri Sedat'ın yanına yaklaşarak, Türkçe ‘‘Gel sana Pokemon alacağım’’dedi. O sırada, siyah takım elbiseli 25-30 yaşlarında başka biri daha geldi ve ikisi birlikte Sedat'ı kollarından tutarak zorla götürdü. Olayı yaşlı bir kadın da görüp bağırarak yardım istedi ancak kimse duymadı.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!