Sayısal Loto’nun 18 Eylül 1999 tarihli çekilişinde 6 rakamı bilen iki talihliden biri depremzede Ramiz Üzüm oldu

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Loto’nun 18 Eylül 1999 tarihli çekilişinde 6 rakamı bilen iki talihliden biri depremzede Ramiz Üzüm oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Depremzede talihli Üzüm, kendilerinin ancak üç gün önce çadırdan evlerine geçebildiklerini ve kazandığını da dün öğrendiğini anlatırken, kazandığı ikramiye ile diğer depremzedelere yardımda bulunacağını söyledi.

Üzüm, evinin ve bakkal dükkanının deprem nedeniyle zarar gördüğünü kaydederek, şöyle konuştu:

"Avcılar’da oturuyoruz. Deprem sırasında ben dükkandaydım, eşim ve çocuklarım ise evdeydi. Depremde, evin ve dükkanın duvarları patladı. Evimiz eğildi. Depremden sonra parkta kendi yaptığımız çadırda yatıp, kalktık. Korktuğumuz için evimize ancak 3 gün önce gidebildik.

Loto kuponu dahil herşey evimizde kalmıştı. Dün eşim (kupona bak) dedi. Ben de Loto’yu oynadığım Göztepe’deki bayiye gittim. Ancak bayii (makinem kapalı) dedi. Ben de bir aşağıdaki bayiye gittim ve orada kazandığımı öğrendim."

Evli ve üç çocuk babası olan Üzüm, kızlarının 18, 20 ve 21 yaşlarında ve birinin evli olduğunu söyledi.

Üzüm, kazandığı ikramiye ile ne yapacağına dair bir soru üzerine, öncelikle yeni bir ev alacağını kaydederek, borçları dolayısıyla arabasını satmak zorunda kaldığını, bu nedenle ikinci olarak da araba alacağını kaydetti.

Diğer depremzedelere yardımda bulunacağını da belirten Üzüm, "Zaten, ben daha öncede bizden daha kötü olan depremzelere dükkandaki mallardan verdim. Çocuk bezi verdim. Bunları mahalle muhtarına teslim ettim. Şimdi de depremzelere yine yardımcı olacağım. Ama henüz daha tam ne yapacağımıza karar veremedik" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!