Sayısal Loto sonuçları 1 milyon 747 bin kazandırdı! 21 Ekim MPİ Sayısal Loto sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Loto sonuçları 1 milyon 747 bin kazandırdı 21 Ekim MPİ Sayısal Loto sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 13:08

Sayısal Loto sonuçları 21 Ekim akşamı Noter huzurunda açıklandı. Milli Piyango İdaresi'nin gerçekleştirdiği çekilişin ardından kamuoyu ile paylaşılan 21 Ekim Sayısal Loto sonuçları, Akdeniz bölgesine isabet etti. İşte, 1 milyon 747 bin lira kazandıran 21 Ekim Sayısal Loto sonuçları ve ikramiye kazananların yapması gerekenler hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından önce canlı yayınla ardından web site üzerinden açıklandı. Sayısal Loto'nun 21 Ekim tarihli sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi kazanan kişi Antalya'nın Manavgat ilçesinden çıktı. Büyük ikramiyeyi kazanan kişi 1.726.350,55 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. İşte Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran sayılar!

Şans oyunu severlerin her hafta büyük bir heyecanla takip ettiği Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi'nce duyuruldu. 1093. hafta Sayısal Loto sonuçlarında 6 şanslı sayıyı doğru tahmin eden bir talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu.  Bu haftanın şanslı ismi Antalya'nın Manavgat ilçesinden çıktı. 

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 6 bilen 1 kişi 1.747.939,05 TL'nin sahibi oldu. 21 Ekim tarihli  şanslı sayıları: 7 12 26 29 31 36

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Büyük ikramiyeyi kazanan kişi Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinden çıktı. Büyük ikramiyeyi kazanan kişi 1.726.350,55 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

04 06 12 33 34 45

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişlerinde; 3 bilenler, 4 bilenler, 5 bilenler ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

6 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,
5 bilenler Milli Piyango İdaresi şubelerinden ya da loto bayilerinden,
3 bilenler ve 4 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

İkramiye kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiye tutarları zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de talihlilere ödeme yapılmaz. Çekilişlerde 6 bilen çıkmazsa ikramiye bir sonraki hafta 6 bilen talihliye verilmek üzere devreder.

 

Sayısal Loto sonuçları 1 milyon 747 bin kazandırdı 21 Ekim MPİ Sayısal Loto sonuçları

Haberin Devamı



SAYISAL LOTO SONUÇLARI SAAT KAÇTA?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği şans oyunlarından biri olan Sayısal Loto çekilişleri, her hafta Cumartesi akşamı yapılmaktadır. Canlı yayınla çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişlerinde 6 bilen, 5 bilen, 4 bilen ve 3 bilen talihlilere ödeme yapılmaktadır.

Sayısal Loto çekilişleri, Cumartesi akşamları saat 21:15'te başlamaktadır. Çekilişlerin tamamlanması ve sonuçların bildirilmesi en geç 21:45'tir. Vatandaşlar en geç 21:45'ten itibaren Sayısal Loto sonuçlarını görüntüleyebilir.

BAKMADAN GEÇME!